anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rozszerzona 5 letnia gwarancja sony Oddałem tv i może kupię go jeszcze raz:)

profile.country.PL.title
_Artek_
Użytkownik

Rozszerzona 5 letnia gwarancja sony Oddałem tv i może kupię go jeszcze raz:)

Hej

Oddałem Sony 65x95j i czekam na recenzje miniledów od philipsa nie wykluczam jednak powrotu do modelu który oddałem i teraz pytanie czy można uzyskać rozszerzoną 5 letnią  gwarancje producenta kupując tv w innym sklepie niż sony center?  ewentualnie czy po zakupie tv w innym sklepie można dokupić rozszerzenie gwarancji w Sony Center? nie chce robić z siebie głupka zamawiając jeszcze raz tv który oddałem w tym samym sklepie i tłumaczyć się że zwróciłem go ze względu na spory DSE i zaciemnienia w rogach ekranu :grin: wydaje mi się że kupując w innym sklepie rozszerzoną gwarancje dostanę coś w stylu dodatkowego ubezpieczenia do kwoty x a nie przedłużoną o 3 lata gwarancje producenta tak jak w sony centre.  

Z góry dzięki za pomoc. 

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
Lumbagoo
Doradca

W elektro marketach jest taka gwarancja, ale z tego co się orientuję to też odbywa się na zasadzie ubezpieczenia, a gwarantem jest ubezpieczyciel, w najlepszym wypadku  sklep. Zdarzają się też amortyzację w takich umowach. Trzeba się przejść/poczytać i zorientować bo to się często zmienia (zasady).

profile.country.PL.title
_Artek_
Użytkownik

Czyli najlepiej znowu kupić w Sony Center?:D