Podziel się wrażeniami!
Witam,zainstalowałem właśnie Androida 7.0 i mam takie pytanie ,czy będzie kiedyś można odpalić film 4k HDR na Youtube bo narazie jest to niemożliwe,słyszałem że ten model nie wspiera vp9 profile2 tak jak inne modele z marca 2016.Czy SONY zamierza coś z tym zrobić???
A ogólnie możesz napisać jak ta 7 spisuje się na twoim soniaku, jak zrobiłeś aktualizację czy przez internet już czy przez usb. Przymierzam się do aktualizacji bo mam taki sam model Sony i jestem ciekawy czy wszystko ok. jak obraz i inne funcjonalności, jakie plusy i jakie minusy? Pozdrawiam
@azuko67Instaluj nie zastanawiaj się ja instalowałem przez USB wrażenia jak najbardziej pozytywne menu TV identyczne jak w nowych modelach tzn serii XE i XF dodany PiP skromy strasznie ,przytrzymanie Home wyświetla otwarte aplikacje, 3D działa,DS4 działa podobno można też dopiąć słuchawki bezprzewodowe po BT telewizor muli trochę po instalce ale widać coś tam musi jeszcze popobierać w tle,poprawiono układanie kanałów satelitarnych do tej pory przenoszony kanał zastępował zamieniany teraz go przesuwa niżej,dodany tryb obrazu HDR do trybów obrazu na wbudowanym tunerze satelitarnym. Teraz TV działa bardzo poprawnie choć parę starych błędów pozostało ,Została może jeszcze z jedna góra dwie kosmetyczne aktualizacje
... proponuje po update przywrócic ustawienia fabryczne... tak naprawdę dopiero wtedy u mnie ruszyła z kopyta
powiedz prosze co masz na mysli pisząc że = "3D działa" .... masz na mysli w innych aplikacjach działa ?
nie za bardzo mogę złapać kontekst...
z prztrzymaniem home np nie wiedzialem
ja szukam rozwiązań 3D do Kodi
dzieki
michał.
@Michal_TJE. obawiałem się ,że może nie działać Sony różne ma koncepcje własnie to co piszesz zabrali przecież 3D z Kodi chociaż na YT już nie działa od poprzedniej aktualizacji YouTuba.Z przywracaniem ustawień fabrycznych po instalce do N popieram !