Podziel się wrażeniami!
testowo do usunięcia
Przycisk TV, następnie wjechać na sterowanie telewizorem lub inna nazwa, w każdym razie pierwsze okienko z lewej po wciśnięciu TV
testowo do usunięcia
Przyciskowi "TV" można przypisać aby uruchamiał różne funkcje. Jak go zaprogramować różne modele mogą mieć różne dojście. Przeczytać w instrukcji znajdującej się w telewizorze rozdział "programowanie przycisku TV na pilocie".
testowo do usunięcia
Możliwe, że przez przypadek przycisk "„TV”" na pilocie został przypisany do źródła zewnętrznego, przez co telewizor działa w nieoczekiwany sposób. Możliwe jest na przykład przypisanie na stałe przycisku "„TV”" do wejścia HDMI .
Aby zmienić wejście, do którego przypisano przycisk "„TV”", należy zmienić ustawienia użytkownika, korzystając z następującej ścieżki:
[HOME] (Ekran główny) > [Settings] (Ustawienia) > [External inputs] (Wejścia zewnętrzne) > [Customise TV key] (Dostosuj przycisk telewizora) > i wybrać odpowiednią opcję.
testowo do usunięcia
Czesc,
to menu TV jest faktycznie przypisane do urzadzenia, ktorym sterujesz przez przycisk TV.
Moze to byc dekoder UPS lub, jak u mnie dekoder Orange.
Tym menu wchodzimy w funkcje tego dekodera. Oczywiscie nie wszystko jest w pelni kompatybilne ale generalnie dziala. Nie mam z tym duzo doswiadczenia bo nie ogladam w zasadzie Telewizji,,,,,,nic tam praktycznie nie ma, same smieci. majac Android TV mam dostep do sieci, filmow, programow etc jakie tylko chce. Telewizja to teraz tylko reklamy szczepionek i belkot gadajacych glow, oplacanych z tej czy innej strony.
Ale OK, to nie forum spoleczno-polityczne ...sorki
Pozwolę sobie zapytać - a dlaczego chcesz, żeby to się nie wyświetlało? Co chcesz tym osiągnąć skoro tak ma to działać - ma wyświetlać menu z funkcjami dekodera. Co innego miałby ten przycisk wywoływać? To tak jakbyś zapytał "klawisz Vol+ zwiększa głośność, jak to wyłączyć?" 😉
testowo do usunięcia