Podziel się wrażeniami!
Witam jeszcze raz, ale przed oddaniem tv na gwarancję wolał bym się upewnić że nie da się nic zrobić a pisze tu a nie do pomocy bo już raz pisałem w tym temacie do nich i otrzymałem odpowiedź chyba ich standardową-> reset, przywracanie ustawień fabrycznych... telewizor nie obsługuje wszystkich rodzai pamięci.! Było to parę miesięcy temu zaraz po kupnie tv później całkiem zapomniałem o tym bo nie używałem wejść USB może pokaże o co mi chodzi
I tak przy każdym włożeniu jakiego kolwiek pendrive czy innej pamięci komunikat pojawia się od razu po włożeniu i wogle nie znajduje dysków ale za to jak podepne jakie kolwiek inne urządzenie jest ok widzi je poradzi coś ktoś?
Czy po uruchomieniu aplikacji "Wideo" lub "Zdjęcia" nie wyświetla żadnej zawartości? Jeżeli chodzi o odtwarzanie wideo/zdjęć warto sięgnąć po zewnętrzny odtwarzacz, np. VLC player lub MX Player, którę radzą sobie z większą ilością rozszerzeń. Jeżeli każdy pendrive/dysk jest odrzucany i telewizor go nie widzi zostaję tylko ekspertyza serwisu.