anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

USB :(( Sony Bravia KD 55xf7596

profile.country.PL.title
Lipa007
Użytkownik

USB :(( Sony Bravia KD 55xf7596

Witam jeszcze raz, ale przed oddaniem tv na gwarancję wolał bym się upewnić że nie da się nic zrobić a pisze tu a nie do pomocy bo już raz pisałem w tym temacie do nich i otrzymałem odpowiedź chyba ich standardową-> reset, przywracanie ustawień fabrycznych... telewizor nie obsługuje wszystkich rodzai pamięci.! Było to parę miesięcy temu zaraz po kupnie tv później całkiem zapomniałem o tym bo nie używałem wejść USB może pokaże o co mi chodzi 

IMG_20191020_145636_HDR.jpg

I tak przy każdym włożeniu jakiego kolwiek pendrive czy innej pamięci komunikat pojawia się od razu po włożeniu i wogle nie znajduje dysków ale za to jak podepne jakie kolwiek inne urządzenie jest ok widzi je poradzi coś ktoś?

Szymsonek
1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Czy po uruchomieniu aplikacji "Wideo" lub "Zdjęcia" nie wyświetla żadnej zawartości? Jeżeli chodzi o odtwarzanie wideo/zdjęć warto sięgnąć po zewnętrzny odtwarzacz, np. VLC player lub MX Player, którę radzą sobie z większą ilością rozszerzeń. Jeżeli każdy pendrive/dysk jest odrzucany i telewizor go nie widzi zostaję tylko ekspertyza serwisu.