Podziel się wrażeniami!
Od 31.05.17 dostępna będzie aktualizacja systemu Android do wersji 7.0
Dotyczy modeli telewizorów XE80 , XE83 , XE85 , XE90 , XE93 , XE94 , A1, XD70 , XD75 , XD80 , XD83 , ZD9.
Wpisujmy tutaj plusy i minusy nowej aktualizacji.
A co z xd93
misiek1955
to pierwszy rzut ..... mam nadzieję też mam XD93
No i oczywiście XD85
Czy ktoś z szanownego grona orientuje się, jak długo tv android są wspierane aktualizacjami od daty wydania?
W przypadku smerfonów Samsung jest to tylko dwa lata i do widzenia 😞
Mam S5 3 lata cały czas jest wspierany mam Note10.1 4 lata cały czas jest wspierany co do TV w SONY jest to ze 2 lata rzeczywiście nawet najlepsze modele ale mam nadzieję ,że Android 6 się szybko nie zestrzeje a może 7
Ale na S5 już andka 7.0 nie dostaniesz i o to mi chodziło. Mam Note 2 i na 4.4.2 się skończyło.
Wsparcie jest, ale to tylko drobne łatki zabezpieczeń.
Ogólnie masz rację ale Samsung jeszcze po kilku latach coś wrzuca do aktualizacji mam TV to po 4 latach jeszcze firmware jest zmieniany a w TV Sony zapomnij.Chociaż widząc co się dzieje trzeba coś blokować aby sprzedaż szła bo czym kusić OLEDEM za 25 tysięcy ?
Witam
Zastanawiam się po co ten temat. Pisze się o smarefonach,samsungach tylko po co?
Jak w temacie,chodzi o wrażenia po aktualizacji.Jeszcze jej nie ma do pobrania więc
skupmy się puki co na informacjach kiedy będzie można ja pobrać a po zainstalowaniu
dzielmy się wrażeniami
misiek1955
Z tego co widziałem, to do wymienionych modeli telewizorów można już pobrać nowe oprogramowanie. Czekamy na pierwsze opinie.
Właśnie zaktualizowałem swój 49xd8305 ręcznie. Wszystko jak na razie jest w porządku. Działa picture in picture.
Resztę dopiero będę testował.