anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Wyszukanie pojedynczego kanału?

profile.country.PL.title
Mopato
Użytkownik

Wyszukanie pojedynczego kanału?

W kablowce dodano mi 1 program. Znam kanał i częstotliwość. Używam modułu cam. Czy mogę dodać ten kanał nie demolujac sobie listy programów? 

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Dzień dobry,  @Mopato

czy pytałeś już o to dział wsparcia Sony? Jeśli chciałbyś skontaktować się z nimi bezpośrednio, podaję dane kontaktowe: 
tel. +48 223060694
https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email
Pozdrawiam, Agnieszka_J

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@Mopato  Dużo zależy od operatora usług. Najlepiej zgrać obecną listę na pena ,aby zachować szybki powrót do obecnej listy. Z moich doświadczeń wynika, że jeżeli w ustawieniach technicznych masz dostęp i info o nowych usługach  ustawione na wł. , to telewizor sam powinien umieścić ten dodatkowy kanał na końcu listy. Podobnie jest przy satelicie ogólnym , czy naziemnej. Niedawno Polsat odkodował w dvb-t kanał z mux 4 Polsat News. U mnie bez żadnych wyszukiwań kanał ten pojawił się na pozycji 101.Na satelicie pojawiła się na końcu listy np. Eska z innej częstotliwości. Jeżeli masz możliwość przeszukiwania ręcznego , to wybierz częstotliwość dla tego nowego kanału i przeszukaj. Prawdopodobnie wszystkie kanały z tej częstotliwości niestety znajdą się na początku listy. Reszta bez zmian z odpowiednim przesunięciem o te kanały. Niestety każdy telewizor u różnych operatorów i modułach cam może inaczej się zachowywać. Pewnie jak sam nie sprawdzisz , to mało kto Ci pomoże.

profile.country.PL.title
Mopato
Użytkownik

Dziękuję bardzo. Faktycznie sam dodał się na koniec listy.