Podziel się wrażeniami!
Podkusiło mnie do wgrania po USB oficjalnej dziewiątki pobranej z waszej witryny. To był błąd. Przy ósemce telewizor miał piękny obraz, pięknie odwzorowywał kolory. Teraz od trzech dni walczę o jakieś sensowne ustawienie. I powoli trafia mnie szlag. Coś jest nie tak. Gdyby można było wrócić do Oreo, chwili bym się nie zastanawiał.
Miałem to samo ale w innym starszym modelu pobrałem aktualizację do android 6 i po tej aktualizacji padły mi kolory.W obrazie dominował kolor zielony.Nie pomagało nic,zmiana ustawień,przywrócenie do ustawień fabrycznych.Wezwałem serwis z Płocka do domu.Serwisant stwierdził,że wszystko jest w porządku i tak zostałem z tym problemem sam.Trwało to około roku i przyszła nowa aktualizacja do andr.7 i nagle kolory wróciły.Tak , że ewidentnie była to wina oprogramowania.Pozdrawiam
Czekanie na następną aktualizację to nie rozwiązanie. Nie po to dałem rok temu 10k za TV żeby się teraz wkur.....ć z bezsilnośći. Ciekawe czy w serwisie mogą przywrócić tele do poprzedniej wersji andka.
Nie ma takiej możliwości,temat był poruszany na forum.Możesz tylko próbować przywrócić do ustawień fabrycznych, wyczyścić najpierw po przywróceniu pamięć podręczną i dopiero po tym konfigurować konto i ustawienia telewizji.
Też mam problemy po aktualizacji mianowicie m.in podłączam słuchawki przez bluetooth i co się okazuje -dźwięk odtwarzany jest w słuchawkach i w głośnikach tv , czasami pilot nie reaguje np. zmiana ustawień siły głosu .
Tego jest dużo więcej po prostu kaszana .