Podziel się wrażeniami!
Witam,
PO nagraniu filmu , kiedy zrzucam go z karty na komputer i oglądam to dźwięk nie idzie w parze z video opóxnienie wynosi 2-4 sekundy nieraz "zatyka " dźwięk dodatkowo...czy to wina karty czy wina sprzętu?
Posiadam zwykłą karte 2GB SD kingston.
Dodam jeszcze że jak oglądam na aparacie to wszystko jest OK. nic sie nie zwalnia nie spóźnia.
rezasurmar napisał(a):
Aaaa tam bajki opowiadacie, instalujemy crossover office i prawie każdy program z windy idzie na linuxie.
E tam. Moja miała chyba ze 64 MB Nie pamiętam jużrezasurmar napisał(a):
Amiga ma za mało ramu sorry Tadeusz. Mam dwie w składziku
Tadeusz napisał(a):
E tam. Moja miała chyba ze 64 MB Nie pamiętam już
Tadeusz napisał(a):
E tam. Moja miała chyba ze 64 MB Nie pamiętam jużrezasurmar napisał(a):
Amiga ma za mało ramu sorry Tadeusz. Mam dwie w składziku
Masz dwie? Dałbyś się jedną trochę pobawić? Chociaż wszystkie dyskietki to mi już chyba szlag trafił... zresztą używałem tych hd (bodaj 1,6MB). Ależ mam sklerozę już...
piotruso napisał(a):
rezasurmar napisał(a):
Aaaa tam bajki opowiadacie, instalujemy crossover office i prawie każdy program z windy idzie na linuxie.
No to jak wroce do domu to sprawdze na moim zlomie. Pod wine PMB mi nie dzialal, photoshop elements tez nie bardzo chcial, sonowska odrawiarka sie zainstalowala ale nie chciala otworzyc obrazka, na LR mnie nie stac (ale tez nie wiem, czy by sie dal zainstalowac lub pozniej uruchomic).
Jestem skazany na banicje (prawie, bo mimo wszystko mam dostepne fajne programy, a przynajmniej mi wystarczajace).