Podziel się wrażeniami!
Witam zastanawiam się nad kupnem pierwszej lustrzanki.Czytałem dużo o aparatach i wytypowałem dwie A500 i A450 na droższe nie da rady nie mam tyle kaski;).Nie wiem co robić sony A500 ma ruchomy i większy ekran niż a450.Ma również autofokus w podglądzie na żywo a A450 nie ma,ale za to A450 ma więcej MPiX 14,2 a sony a500 12,9 jest szybsza o 2kl/s;).
No i nie wiem na co się zdecydować proszę pomóżcie i mam prośbe nie piszcie żebym brał inne bo już nad tym myślałem ale nie,tylko powiedzcie którą a450 czy a500 i dlaczego;)
Lajam napisał(a):
To nie forum wróżbitów.
W kwestii formalnej.
Może mi ktoś z wodzów tego forum wyjaśni czego ciągle spotykam określenie „WYCOFANE”.
W moim odczuciu ma to wydźwięk pejoratywny i wolałbym określenie „WYPRZEDANE”. No, chyba że…
właśnie chyba błędne nazewnictwo
wolałbym określenie „WYPRZEDANE”
SZFENDAK napisał(a):
właśnie chyba błędne nazewnictwo
wolałbym określenie „WYPRZEDANE”
Tadeusz napisał(a):
pojawiają się nowe modele, stare się wycofuje
Za optyczne.pl - wiadomość z listopada 2010
Serwis Imaging Resource poinformował, powołując się na informacje z Sony Inc., że wprowadzenie na rynek lustrzanki Sony A560 nieco się opóźni i produkt w sklepach ma pojawić się dopiero w pierwszym kwartale przyszłego roku.
Póki co mamy jeszcze pierwszy kwartał
No tak dzięki... bom lekko zmartwiał jako szczęśliwy użytkownik A500
Po prostu jakoś nigdzie nie słyszę aby wycofywano lecz wyprzedawano rocznik, nakład itd.
Ale pokój temu, psss
Lajam napisał(a):
Za optyczne.pl - wiadomość z listopada 2010
Serwis Imaging Resource poinformował, powołując się na informacje z Sony Inc., że wprowadzenie na rynek lustrzanki Sony A560 nieco się opóźni i produkt w sklepach ma pojawić się dopiero w pierwszym kwartale przyszłego roku.
Póki co mamy jeszcze pierwszy kwartał
Tak. A560 w Polsce nie będzie.
Krzysztof napisał(a):
Tak. A560 w Polsce nie będzie.