Podziel się wrażeniami!
Witam ,jestem nowym użytkownikiem waszego forum i zarejestrowałem się tutaj po to aby zadać wal pare pytań ,ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźć na nie wyczerpującej odpowiedzi.
Mianowicie czy ktoś z Was orientuje się czy w 580 z usa znajdę polski język?
Stoję przed wyborem czy nie kupić w/w puszki w Polsce czy może przy okazji pobytu w usa, zachęca mnie do kupna w usa cena która różni sie cenu w polsce o ok. 1500zł.
Mam zamiar zajmować się fotografią profesjonalnie, więc zastanawiam sie jeszcze czy nie lepiej byłoby kupić długo oczekiwana 77 ,ale wieśći na jej temat nie są zbyt optymistycze...
Prosze o odpowiedzi i z góry dzięki
hmm,ograniczac to mnie nie wiele ogranicza trzysetkaale jedank brakuje paru funkcji...fotek HDR-uciazliwe troszke jes obrabianie ich programem komputerowy...panoramy-tak jak z HDR: program...nagrywanie wideo też by się przydało ponieważ nie zawsze chce sie nosić i kamere i aparat.nastepna kwestia-pixele-10.2 to troszke malo ponieważ sporo bawie sie w photoshopie i robię też wycinki z fotek w roznych stopniach przybliżenia wiec mam "bardzo duże wymagania" jak na amatora
i zaraz pewnie ktos powie "to nie aparat robi zdjęcia, ale fotograf"-tak zgadzam sie z tym ale aparat to ważne narzedzie ;]
To ja tylko jedno - pamiętaj, że A580 to nie kamera! To lustrzanka z wszystkimi tego konsekwencjami.
no tak to jest jasne i oczywiste
ale lustrzanka to bardziej poreczna no i jednak szkla mozna wymieniac i to sporo daje ;]
ja kupilem 580 a UK i mam polski.pozd
dar801 napisał(a):
Zapewne dlatego, że UK jest zaliczane do Europy?? I chyba nawet w Unii jest...dar801 napisał(a):
nemesis napisał(a):
Zapewne dlatego, że UK jest zaliczane do Europy?? I chyba nawet w Unii jest...dar801 napisał(a):
ano jest w UE,a czy moj aparat zostal sprowadzony z Azji tego nie wiem.A amerykanie sa troche inni i mogli wpakowac wlasne oprogramowanie chodz powinni zostawic funkcje wyboru jezyka
Łączenie postów
z usa ostatnio sprawilem sobie SAL55200
dar801 napisał(a):
ano jest w UE,a czy moj aparat zostal sprowadzony z Azji tego nie wiem.A amerykanie sa troche inni i mogli wpakowac wlasne oprogramowanie chodz powinni zostawic funkcje wyboru jezyka
Najlepszym sposobem dowiedziec sie o tym bedzie napisac maila do biura obslugi klienta sony w usa