Podziel się wrażeniami!
Witam ,jestem nowym użytkownikiem waszego forum i zarejestrowałem się tutaj po to aby zadać wal pare pytań ,ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźć na nie wyczerpującej odpowiedzi.
Mianowicie czy ktoś z Was orientuje się czy w 580 z usa znajdę polski język?
Stoję przed wyborem czy nie kupić w/w puszki w Polsce czy może przy okazji pobytu w usa, zachęca mnie do kupna w usa cena która różni sie cenu w polsce o ok. 1500zł.
Mam zamiar zajmować się fotografią profesjonalnie, więc zastanawiam sie jeszcze czy nie lepiej byłoby kupić długo oczekiwana 77 ,ale wieśći na jej temat nie są zbyt optymistycze...
Prosze o odpowiedzi i z góry dzięki
dar801 napisał(a):
Najlepszym sposobem dowiedziec sie o tym bedzie napisac maila do biura obslugi klienta sony w usa
aha.no w sony powinni wiedziec.pozd
W wersjach przeznaczonych na rynki północnoamerykański i australijski (U2, CA2, AU2) nie ma polskiego języka.
Dostępne są - poza angielskim: hiszpański, francuski, włoski i chiński.
W związku z apartem z USA...
Czy serwis Sony w Polsce naprawi aparat w ramach gwarancji komuś, kto tymczasowo przebywa w Polsce, przyjmując, że aparat w USA jest ciągle na gwarancji ?
sedzisz napisał(a):
W związku z apartem z USA...
Czy serwis Sony w Polsce naprawi aparat w ramach gwarancji komuś, kto tymczasowo przebywa w Polsce, przyjmując, że aparat w USA jest ciągle na gwarancji ?
Można też zapytać serwis USA, czy zwróci pieniążki za naprawę w autoryzowanym serwisie Sony w Polsce.