Podziel się wrażeniami!
Witam Serdecznie, Planuję zakup A7S II ale zanim to zrobię muszę sprawdzić go w akcji . Czy znacie jakieś miejsce gdzie można go wypożyczyć na jedną dobę ( lub nawet kilka godzin) lub może ktoś z Was posiada ten model i zgodziłby się pomóc. Pracuję w Narodowym Forum Muzyki we Wrocławiu i tam właśnie chcę przetestować aparat. Salon Sony we Wrocławiu wypiął się na mnie mimo że Sony deklaruje możliwość przetestowania sprzętu przed zakupem.
dziękuję
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witamy
Cieszymy się, że jest Pan zainteresowany zakupem naszego aparatu i z przyjemnością udostępnimy Panu produkt do testów.
Prosimy zgłosić się do salonu BEIKS:
Oddział we Wrocławiu:
53-030 Wrocław ul. Przyjaźni 66 lok.15
Tel. 606-672-300
Czynne: pn. - pt. w godz. 9:00 - 17:00
Aparat powinien być dostępny najpóźniej jutro.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Witamy
Cieszymy się, że jest Pan zainteresowany zakupem naszego aparatu i z przyjemnością udostępnimy Panu produkt do testów.
Prosimy zgłosić się do salonu BEIKS:
Oddział we Wrocławiu:
53-030 Wrocław ul. Przyjaźni 66 lok.15
Tel. 606-672-300
Czynne: pn. - pt. w godz. 9:00 - 17:00
Aparat powinien być dostępny najpóźniej jutro.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Rewelacja! Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź! Salon w pasażu grunwaldzkim może się od Was uczyć podejścia do klienta.
dziękuję
Dziwna sprawa z tym salonem, może nie mieli tego aparatu na stanie (wbrew pozorom to nie sklep Sony tylko franczyza więc droższe modele moga być tylko na zamówienie) dlatego odmówili. Co do wypożyczenia w Sony Center i prawdopodobnie w beiks tak samo, wiąże się to z pozostawieniem kaucji (50% ceny aparatu lub więcej)
Owszem nie mieli , ale powiedzieli mi że nie zamierzają go dla mnie sprowadzać. Zdaję sobie również sprawę z konieczności kaucji przy wypożyczeniu aparatu , choć w tym przypadku pan z salonu poinformował mnie , że i tak jak bym chciał wziąć na testy A7S II to muszę zostawić kaucje w wysokości 100% wartości .
Cena kaucji zalezy od salonu więc mogli powiedzieć 100%, szczerze mówiąc ja się specjalnie nie dziwie, że odmówili sprowadzenia do testów bo oni tego aparatu od Sony nie dostają żeby służył do wypożyczeń tylko jest to produkt do sprzedaży i gdyby Pan go po tych 3 dniach nie chciał kupić to oni byliby stratni ze względu na to, że aparat byłby już używany...Gdyby sklep był własnościa Sony byloby zapewne inaczej, a tak wyszła ekonomia na pierwszy plan.
Witamy
czy udało się Panu przetestować już nasz produkt?
Jak wrażenia?
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Witam ,
Wciąż czekam , aparat ma być dostępny w salonie Beiks we Wrocławiu pod koniec następnego tygodnia.
dziękuję za zainteresowanie