Podziel się wrażeniami!
Od tygodnia jestem posiadaczem Sony A55 i szukam jakiegoś prostego sposobu jak otworzyć pliki mts w VirtualDub. jeśli komuś udało się taka sztuka to proszę o info jak.
Witam,
Mam problem. Jak zrzucić film AVCHD z aparatu a33 na dysk? Zaznaczam, że korzystam z MACa?? i mam problem, nie bardzo mam pomysł jak to zrobić
Pozdrawiam
Shaarky napisał(a):
Witam,
Mam problem. Jak zrzucić film AVCHD z aparatu a33 na dysk? Zaznaczam, że korzystam z MACa?? i mam problem, nie bardzo mam pomysł jak to zrobić
Pozdrawiam
Ale na Macu nie widzę tych plików do AVCHD, tzn jest tam coś na karcie ale nie wiem, które pliki trzeba pobrać. Posiadam Sony a33. Czy wiadomo, które pliki są istotne?
Pozdrawiam
Gucio50 napisał(a):
Za pomocą Picture Motion Browser możesz zaimportować do folderów na dysku twardym komputera zdjęcia (RAW, JPEG) oraz filmy
Shaarky napisał(a):
Czy wiadomo, które pliki są istotne?
Tadeusz napisał(a):
Gucio50 napisał(a):
Za pomocą Picture Motion Browser możesz zaimportować do folderów na dysku twardym komputera zdjęcia (RAW, JPEG) oraz filmy
Shaarky napisał(a):
Czy wiadomo, które pliki są istotne?
Na pewno *.m2ts - to główny plik z filmem, ale po co są pozostałe pliki,
iMovie - i wszystko pięknie się importuje
Convertery również są, więc po problemie.
Dzięki za pomoc z tymi tak naprawdę ważnymi plikami
Pozdrawiam
"dla katorżników" Hmm.. prosty interfejs nie oznacza, że program jest meczący kwestja przyzwyczajenia. Potrzebuje zaimportować tylko dla filtra deshaker nic poza tym.
SackOzio napisał(a):
"dla katorżników" Hmm.. prosty interfejs nie oznacza, że program jest meczący kwestja przyzwyczajenia. Potrzebuje zaimportować tylko dla filtra deshaker nic poza tym.