Podziel się wrażeniami!
Zrobi okolo 4 do 5 zdj na sek a pozniej jest tylko jedno zdj na podgladzie.
Jak wylaczyc ta funkcje ?
Jony napisał(a):
dzieki panowie jakby nie patrzeć to bylo takie prost no ale mam ten aparat niecały tydzien to jestem nie ogarnięty a to ze jest instrukacja to by mi zajelo czytanie lub szukanie i samodzielene dojscie do calej sprawy problemu troche czasu wiec wolalem zapytac na forum i dostac proste wskazówki : ) dzieki wielkie ; )
Jony napisał(a):
dzieki panowie jakby nie patrzeć to bylo takie prost no ale mam ten aparat niecały tydzien to jestem nie ogarnięty a to ze jest instrukacja to by mi zajelo czytanie lub szukanie i samodzielene dojscie do calej sprawy problemu troche czasu wiec wolalem zapytac na forum i dostac proste wskazówki : ) dzieki wielkie ; )
I na takich, co mają w pupie interpunkcję, ortografię i inne takie bzdety..... :smileyevil:
Być może kolega miał instrukcje po japońsku , a wy od razu , że leń
Tłumaczenie translatorem zajęło by więcej czasu
To mógł sobie ściągnąć ze strony supportu Sony.danielek napisał(a):
To mógł sobie ściągnąć ze strony supportu Sony.danielek napisał(a):
Bardzo przepraszam jak komuś spacja po przecinku przeszkadza ,ale nie piszę tu testu maturalnego panowie poloniści
Oj, że mentorski...
Przeca tu możemy pomóc/pokazać/nauczyć w sprawach dotyczących fotografii i sprzętu foto, ale nie znaczy to, że będziemy się zgadzać na ignorancję językową i wszelkie dys-cośtam! Szanujmy język ojczysty.
jestem zaLars napisał(a):
Szanujmy język ojczysty.
danielek napisał(a):
Bardzo przepraszam jak komuś spacja po przecinku przeszkadza ,ale nie piszę tu testu maturalnego panowie poloniści