Podziel się wrażeniami!
Witam, mój problem polega na tym, że podczas podłączania aparatu do komputera, ten go nie wykrywa. W aparacie ustawiony jest tryb pamięci masowej, ale nic się nie dzieje. Gdy kupiłem aparat (używany) płyta była uszkodzona i nie dało się z niej nic wydobyć. Przeszukałem internet z nadzieją że znajdę jakiś program, ale niestety nic nie znalazłem. Za każdą nawet małą radę będę strasznie wdzięczny. Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Sorka za chaotyczność moich wypowiedzi, ale znalazłem już rozwiązanie mojego problemu. Mianowicie przed kupnem A200, posiadałem Pentax'a. Pentax już dawno zmienił właściciela, ale kable zostały. Nie działał orginalny kabel od Sony, a zadziałał od Pentaxa (szok i zdziwienie ) , tak więc może moja uwaga się komuś przyda. Pozdrawiam
Sorka za chaotyczność moich wypowiedzi, ale znalazłem już rozwiązanie mojego problemu. Mianowicie przed kupnem A200, posiadałem Pentax'a. Pentax już dawno zmienił właściciela, ale kable zostały. Nie działał orginalny kabel od Sony, a zadziałał od Pentaxa (szok i zdziwienie ) , tak więc może moja uwaga się komuś przyda. Pozdrawiam