anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Alfa 550

edera-----
Nowicjusz

Sony Alfa 550

właśnie niedawno wróciłem z prezentacji nowych alf w moim mieście i po krótkich testach a700 kontra a550 wygrała alfa 550 między innymi za fotki przy wysokim iso no i sugerowana cena jest do przyjęcia jak za aparat tej klasy.

63 ODPOW. 63
profile.country.PL.title
.Enzo.
Poszukiwacz

a ile kosztuje a550?

oldguest
Początkujący

W centrum sony powiedziano mi że rekomendowana cena na samo body a550 to 3500zl z obiektywem pewnie coś kolo 4000zł

edera-----
Nowicjusz

sugerowana cena przez sony to 3400zł.

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

http://cgi.ebay.com/Sony-Alpha-A550-A-5 ... 286.c0.m14

Jakies 2600 na nasze z Hongkongu. :c5
Zasadnicza roznica pomiedzy nim a A700 to LV.

luvr-----
Początkujący

Monty napisał(a):

Zasadnicza roznica pomiedzy nim a A700 to LV.

zasadnicza różnica między Fordem Fiesta, a Mondeo jest tylko w wielkości bagażnika :smileyhappy:
polecam zapoznać się ze specyfikacją, a najlepiej idź do lasu....

....na zdjęcia, grzyby czy poziomki :c14

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

luvr napisał(a):

polecam zapoznać się ze specyfikacją, a najlepiej idź do lasu....

Poczekam az mistrz cietej riposty nas tu wszystkich wyedukuje,skoro tak poleca.
Na lesnej polanie. :smileyhappy:

spolnemesis1paejw
Początkujący

Monty napisał(a):

Zasadnicza roznica pomiedzy nim (A550)a A700 to LV.

Monty napisał(a):

Poczekam az mistrz cietej riposty nas tu wszystkich wyedukuje,

Zamiast czekać na edukację i pisać bzdury jak wyżej, wziąłbyś oba, porobił nimi zdjęcia, poużywał ich świadomie - zrozumiałbyś różnice.

profile.country.pl_PL.title
Sqarpi
Początkujący

Wie ktos moze, kiedy a550/a550 pojawia sie oficjalnie w sprzedazy? Widzialem a850 juz polkach, natomiast w tej chwili bardziej mnie interesuja srednie siostry z rodziny A. ;)
W centrum sony zadajac to pytanie 3 roznym panow kolejno uzyskalem 3 rozne odpowiedzi, ale to juz norma.

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Sqarpi napisał(a):

Wie ktos moze, kiedy a550/a550 pojawia sie oficjalnie w sprzedazy? Widzialem a850 juz polkach, natomiast w tej chwili bardziej mnie interesuja srednie siostry z rodziny A. ;)

Z dostępnych informacji wynika:

1. DSLR-A500 – od 12 października – cena refernycyjna Sony Poland 3.200 zł brutto
2. DSLR-A500 + 18-55 mm - od 12 października – cena refernycyjna Sony Poland 3.400 zł brutto
3. DSLR-A500 + 18-55 +55-200 mm - od 12 października – cena refernycyjna Sony Poland 4.300 zł brutto
4. DSLR-A550 – od 19 października – cena referncyjna Sony Poland 3.800 zł brutto
5. DSLR-A550 + 18-55 mm – od 19 października – cena referncyjna Sony Poland 4.000 zł brutto
6. DSLR-A550 + 18-55 + 55-200 mm – od 19 października – cena referncyjna Sony Poland 4.900 zł brutto

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;