Podziel się wrażeniami!
Wziąłem na odwagę kilka przeciwbólowych i zamieszam pierwsze swoje.
Bardziej liczę na szczerą krytykę niż nieszczere aprobowanie
Kilka wspomnień z sylwestrowego wyjazdu do Puszczy Białowieskiej.
Message was edited by: c.d.n.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
55 bardzo fajne, choć fajniej wyglądał by troszkę ciaśniejszy kadr uwzględniające głównie kwiaty, bo to jest jednak dość ciemne
BuBu_, paderewa, Misiek025 -
Dziś animalnie.
"Ehhh ... nawet jak cię obszczekam to mi nie uwierzysz ..."
55. Za BuBu
56. Ten piesek ma takie smutne oczka.
krzys1977 napisał(a):
56. Ten piesek ma takie smutne oczka.
55. Ładny fiolet, lubię takie ujęcia. jak najbardziej mi się podoba.
Piesek jest dość uroczy, również fajne zdjęcie.
Dzięki, Krystian_96
Dwa kocie:
Śliczne kociątko
Przyczepię się jednak, do drugiego zdjęcia mam wrażenie, że trochę nie zapanowałeś nad aparatem: przysłona f/10 uwydatniła bałagan na drugim planie (i te rurki), a do tego odnoszę wrażenie, że ISO 2500 też nie było konieczne, podobnie jak lampa. Przysłona f/4 (czyli maksymalna), ISO 800 i migawka 1/125 - powinno dać rade bez lampy (z danych zanotowanych przez aparat wynika, że jasność zmierzona to ok 8EV?).
Pierwsze też nie jest bez wad, ale dużo lepsze
PS. technikalia niby nie są takie ważne, ale czasem pomagają uzyskać lepszy efekt
Tadeusz napisał(a):
(...) mam wrażenie, że trochę nie zapanowałeś nad aparatem: przysłona f/10 uwydatniła bałagan na drugim planie (i te rurki), a do tego odnoszę wrażenie, że ISO 2500 też nie było konieczne, podobnie jak lampa(...)
Oj tam - skoro się wyjaśniło, że to strzelanka była - ważne, że kociak sympatycznycdn napisał(a):
Ale rzeczywiście przy okazji trochę w stopę
52 - u mnie jakieś takie zimne kolorki (nieco niebiesko)
53 - a to zdjęcie gdzie? Ni ma...
54 - ja bym lekko przyciemnił wnętrze kabiny, ze względu na to, że aktualnie przyciąga ona uwagę - chce się zobaczyć co się dzieje w środku
55 - szału nie ma
56 - w pierwszej chwili pomyślałem, że to zdjęcie ze schroniska....smutne jakoś
57 - szkoda, że pod światło...tzn. nie to jest złe, ale trochę mi przeszkadza ciemna "mordka"... a przecież ma taką ładną mordkę Mogłeś się też zniżyć do jego poziomu. Wtedy takie zdjęcia wyglądać mogłoby jeszcze lepiej. Niemniej ( ) jednak fajne foto....
58 - Tadeo wszystko napisał