Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
Przyznaję Tadziu, że chwilkę czasu poświęciłam na zastanowienie się nad układem w dyptyku, Po Twojej sugestii spróbowałam, tylko nie wiem czy o to chodziło...
Z pewnością jest bardziej symetrycznie;)
Bardzo fajne ostatnie i po radzie p. Tadzia wygląda faktycznie dużo lepiej, muszę przyznać że ten heliosik daje rade
pzdr
Po Twojej sugestii spróbowałam
Wiesz Aniu - tamten dyptyk jest Twoim dziełem i Twoją wizją. Ja miałem inną - cieszę się że spróbowałaś i pokazałaś jak to może wyglądać - mnie się bardziej podoba (ale ja zawsze miałem spaczony gust )ja wogole się nie zorientowałem że to dyptyk dopiero rozmycie mi to zdradzilo myslalem ze blizniaki biegają dookoła żywopłotu:D
pzdr
168 - urocze
169a - po sugestii Tadzia świetne! choć same pojedynczo również fajowe
wersja druga wyszła Ci znakomicie
168 i 169a - świetne
sto lat mamo kuby - dziś Twój dzień. Więc w imieniu Skubiego - wszystkiego najlepszego http://img233.imageshack.us/img233/4687/flowers1852181.gif
Ta seryjka już jakiś czas temu powstała, ale obiecałam sobie, że do niej wrócę. Krótko mówiąc - pierwszy lód Kubusia
moi faworyci z ostatniej wrzutki to 171 oraz 173
W twoich pracach podoba mi się to, że są niezwykle subtelne.
Co do 170 nie lubię zdjęć z konsumpcji to tak jak mówienie przy jedzeniu
171 oraz 173