Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
Aniu, brawa za to, co się udało zrobić - masz głowę pełną pomysłów i dryg do ich realizacji
Ania zabrakło TYLKO 2 dni - to niewiele... przyznaj się jakie miałaś pomysły na resztę?
ja uwielbiam WITAMINKĘ nr 23
Szkoda, że nie udało się, ale gratuluję i tak
208 - podobają mi się kolorki. Zacne!
Projekt Luty. Wszystkie piękne! Szacun za pomysł "detali". Życie sKubiego z innej nieco perspektywy.
Wymienię tylko niektóre, ale wszystkie zasługują na oklaski
210 - coś nie tak z kolorem skóry/twarzy
213 - gdyby przełącznik był wyżej w kadrze, bliżej mocnych punktów, to by się bardziej rzucał w oczy.
215 - mega wypasik! Fajne światełko!
216 - brakuje mi ostrości
220 - się uśmiałem! Haha!
223 - fajne kolorki i światełko i kompozycja
Wielkie brawa za wytrwałość
228, 229 - haha! cały Kubi. Mały szatanek :smileytwisted:
Nieco bym rozjaśnił i wyostrzył oczy (z akcentem na "nieco")
Tadziu nie do końca - bardziej "zdejmij mnie już z tego kibla!!! Nie interesuje mnie, że masz tu najlepsze światło w domu i sadzając mnie na sedesie masz pewność, że ci nie zwieje! Zdejmij mnie NATYCHMIAST!"
Obejrzałem całą serię. Bardzo dobre, ciekawe i dojrzałe zdjęcia a co najlepsze, nie-ba-na-lne!! Wielkie brawa.
Podobało mi się jako całość jak mało co.
PS mamy taki sam jeździk ale oklejony i z koszykiem z tyłu jako bagażnik.
Dziękuję za każde słowo tu pozostawione.
Dziś żegnamy zimę definitywnie. Mamy nadzieję na słoneczno-wielkanocne kadry, więc szybciutko zimowa porcja portetów i następna będzie już wiosenna
A kysz zimo!
Pożegnanie w pięknym stylu, jak zwykle
A kysz zimo!
Pożegnanie w pięknym stylu, jak zwykle
Super czapka .
masthere napisał(a):
Super czapka .