Podziel się wrażeniami!
Na początku chciałbym powitać wszystkich odwiedzających moje tematy i podziękować, że zawsze jesteście w stanie udzielić pomocy potrzebującemu
Nadszedł czas "pochwalić" się swoimi fotkami, które zrobiłem w ciągu półrocznego obcowania z lustrzanką. Chciałbym, abyście pokazali mi moje błędy i naprowadzili na słuszną ścieżkę.
Oglądającym życzę stalowych nerwów, a sobie uporu i ciągłego dążenia do lepszych fotek.
Message was edited by: Quartz.
Takie małe pluskanko - człowiek się nudzi jak ma dużo wolnego czasu, więc kombinuje.
Akwarium + brystol + HVL
Wódeczka najlepsza z tej serii moim zdaniem.(Tylko ja bym ją do kwadratu wyciachala, bo ta góra mnie troche denerwuje i rozprasza
martha napisał(a):
Wódeczka najlepsza z tej serii moim zdaniem
Aby nic nie odciągało uwagi od głównego tematu zdjęć, warto by było pousuwać bąbelki powietrza osadzające się na szybach akwarium. Poza tym ok
Dawno nic nie było, więc dorzucę takie jedno kwadratowe, z balkonu
Przy okazji - jak to widzicie ? Obrabiałem z użyciem nowego monitora i nie mam rozeznania, czy kolory są odpowiednie (poza tym, że cienie są zbyt czarne).
Widzę, że chłodziłeś alkohol, była jakaś impreza?
Dorzucę kilka z wieczornej rowerowej przejażdżki
bart - z takich "butelek" to imprezy nie zrobisz
Przyjemne kadry, szczególnie 217-219.
Bardzo podoba mi się 221, układ chmur, ich podświetlenie przypomina morskie fale...coś niesamowitego.
Ide za Lajamem, 217 i 219 według mnie są najlepsze, piękne kolory, światło i płynące chmury, gratuluje landszawcików .