Podziel się wrażeniami!
To juz za dwa tygodnie
http://www.piknik-goraszka.pl/index/doc/Plakat_2009" target="_blank"
wybiera sie ktos ?? no ofcoz oprocz alfatimu ktory tam zapewne zwyczajowo sie stawi
Tadeusz napisał(a):
paulina napisał(a):
dlaczego Wszyscy sie Mnie boją
E tam, ja się nie boję
Szkoda, że nie mogę do Was zawitać (samoloty mnie korcą), ale będę na festynie szkolnym chleb własnej roboty, ze smalcem i ogórkiem sprzedawał
Paulina, tylko jak tam już będziesz, to nie zapinaj do alfy żadnych wynalazków typu 70-200/2,8 czy 70-300G itp bo flinta w snach będzie zazdrosna
Tadeusz napisał(a):
Paulina, tylko jak tam już będziesz, to nie zapinaj do alfy żadnych wynalazków typu 70-200/2,8 czy 70-300G itp bo flinta w snach będzie zazdrosna
Tadeusz napisał(a):
Szkoda, że nie mogę do Was zawitać (samoloty mnie korcą), ale będę na festynie szkolnym chleb własnej roboty, ze smalcem i ogórkiem sprzedawał
Eee nie przesadzajcie z tą chorobą - podpinałem już i 300, 70-200 i Tompac'ową 400 i jakoś mój tamronik dzielnie to znosi i robi fotki dalej
sadam napisał(a):
Eee nie przesadzajcie z tą chorobą - podpinałem już i 300, 70-200 i Tompac'ową 400 i jakoś mój tamronik dzielnie to znosi i robi fotki dalej
thomasx napisał(a):
paulina napisał(a):
Trzeba będzie smycz dla męża naszykować
no co Ty, balony to podstawowy temat zdjec z tej imprezy kto by tam jakies samoloty focil
A ja mam juz bilet teraz tylko zaklinacze pogody no i pakowanie gratow
krwiopijca4 napisał(a):
A ja mam juz bilet
Ja to mam tylko nadzieję, ze padać nie będzie bo nie dość, że splyniemy razem z namiotem to jescze zamarzniemy w nocy.
SZFENDAK napisał(a):
krwiopijca4 napisał(a):
A ja mam juz bilet
masz na myśli wejściówkę ?
Quter napisał(a):
Ja to mam tylko nadzieję, ze padać nie będzie bo nie dość, że splyniemy razem z namiotem to jescze zamarzniemy w nocy.
paulina napisał(a):
SZFENDAK napisał(a):
krwiopijca4 napisał(a):
A ja mam juz bilet
masz na myśli wejściówkę ?
A Ja będę stać w kolejce
Quter napisał(a):
oj tak zle nie będzie w ostateczności spłyniecie na alfie
ale poważnie mogło by być słoneczko