anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Góraszka 2009 - rozmowy, wrażenia :)

profile.country.pl_PL.title
thomasx
Poszukiwacz

Góraszka 2009 - rozmowy, wrażenia :)

To juz za dwa tygodnie :D

http://www.piknik-goraszka.pl/index/doc/Plakat_2009" target="_blank"

wybiera sie ktos ?? :) no ofcoz oprocz alfatimu ktory tam zapewne zwyczajowo sie stawi :D

215 ODPOW. 215
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

300-ke z kitem już masz tylko jakąś kartę sobie załatw :thumbsup:

colorful-----
Początkujący

oooo dziękuję pięknie :D z kartą nie będę miała problemu :)
rozważam jeszcze opcję, ze w ogóle nie będę się kłaść spać ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

tak wracając do tematu dojazdu na miejsce może ktoś wybiera się w sobotę autem i przypadkiem będzie przejeżdżał jakoś przez centrum? Ewentualnie czy ktoś się autobusem 900 wybiera co by samemu nie wlec się do Góraszki ;)

jareklubicz.
Poszukiwacz

pawelszymanski6 napisał(a):

może ktoś wybiera się w sobotę autem i przypadkiem będzie przejeżdżał jakoś przez centrum?

ja bede przejezdzal tylko ze ja bede gdzies okolo 8 przed 8 w wawie :P jakby co to pisz na Pw

colorful-----
Początkujący

ja jadę 900 :) (chyba że ktoś jest na tyle kochany, ze chce mnie samochodem zabrać, to oczywiście się nie obrażę :slight_smile: )

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

krwiopijca4 napisał(a):

pawelszymanski6 napisał(a):

może ktoś wybiera się w sobotę autem i przypadkiem będzie przejeżdżał jakoś przez centrum?

ja bede przejezdzal tylko ze ja bede gdzies okolo 8 przed 8 w wawie :P jakby co to pisz na Pw

kurcze 8 juz gotowy do drogi spore wyzwanie dla mnie ;)
colorful a o której planujesz jechać 900 bo ta 8 w centrum to trochę strasznie dla mnie brzmi musiałbym nie iść spać :D

jareklubicz.
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

ja jadę 900 :) (chyba że ktoś jest na tyle kochany, ze chce mnie samochodem zabrać, to oczywiście się nie obrażę :slight_smile: )

jak juz pisalem wyzej bede przejezdzal tylko jakby co, z kąt Cie zabrac :smileyquestion:

colorful-----
Początkujący

planuję się zerwać na któryś z autobusów w okolicach 9.00 więc niewiele później ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

krwiopijca4 napisał(a):

colorful napisał(a):

jak juz pisalem wyzej bede przejezdzal tylko jakby co, z kąt Cie zabrac :question:

Colorful to z Bemowa chyba a ja to ochota ale ja się mogę nawet do centrum ruszyć tylko ta 8 rano :c7 od roku nie wstawałem wcześniej niż o 8,30 :smileyhappy:

no 900 o 9 z centrum to tylko musiałbym wstać o 8 żeby się wyrobić a na 8 być już w aucie to o jakiejś 7 przecież to jeszcze noc :smileyhappy:

colorful-----
Początkujący

nie no, ja też bym do centrum podjechala. no właśnie godzina ciut przerażająca, ale potem to jak się w korkach utknie...