Podziel się wrażeniami!
To juz za dwa tygodnie
http://www.piknik-goraszka.pl/index/doc/Plakat_2009" target="_blank"
wybiera sie ktos ?? no ofcoz oprocz alfatimu ktory tam zapewne zwyczajowo sie stawi
300-ke z kitem już masz tylko jakąś kartę sobie załatw
oooo dziękuję pięknie z kartą nie będę miała problemu
rozważam jeszcze opcję, ze w ogóle nie będę się kłaść spać
tak wracając do tematu dojazdu na miejsce może ktoś wybiera się w sobotę autem i przypadkiem będzie przejeżdżał jakoś przez centrum? Ewentualnie czy ktoś się autobusem 900 wybiera co by samemu nie wlec się do Góraszki
pawelszymanski6 napisał(a):
może ktoś wybiera się w sobotę autem i przypadkiem będzie przejeżdżał jakoś przez centrum?
ja jadę 900 (chyba że ktoś jest na tyle kochany, ze chce mnie samochodem zabrać, to oczywiście się nie obrażę )
krwiopijca4 napisał(a):
pawelszymanski6 napisał(a):
może ktoś wybiera się w sobotę autem i przypadkiem będzie przejeżdżał jakoś przez centrum?
ja bede przejezdzal tylko ze ja bede gdzies okolo 8 przed 8 w wawie jakby co to pisz na Pw
colorful napisał(a):
ja jadę 900 (chyba że ktoś jest na tyle kochany, ze chce mnie samochodem zabrać, to oczywiście się nie obrażę )
planuję się zerwać na któryś z autobusów w okolicach 9.00 więc niewiele później
krwiopijca4 napisał(a):
colorful napisał(a):
jak juz pisalem wyzej bede przejezdzal tylko jakby co, z kąt Cie zabrac
nie no, ja też bym do centrum podjechala. no właśnie godzina ciut przerażająca, ale potem to jak się w korkach utknie...