Podziel się wrażeniami!
Czy macie jakieś polecane fotolaby , gdzie można wywołać zdjęcia w Katowicach , najlepiej blisko ulicy Generała Zygmunta Jankego. I mam jeszcze problem z rozmiarami. Ostatnio wywołałem sobie internetowo fotki na vertis.pl ,ale nie jestem z nich zadowolony (wyszły bardzo ciemne) , wybrałem wielkość 10x15 , bo nie wiedziałem jak to będzie wyglądać. Zdjęcia są bardzo małe , prawie nic na nich nie widać. Jakie polecacie wywoływać rozmiary zdjęć ?
ja wołam w Fotolandzie w Chorzowie na wolności (można też online).
Dobrych ludzi mają. Dobry papier. Ogólnie zawsze zadowolony wychodzę. A zamawiam od 10x15 po 30x45
jeśli wołasz do albumu to 10x15 to jest "Standardowy" rozmiar. Jeśli do powieszenia na ścianie lub włozenia do ramki to jednak większe
Troszkę daleko. A jeżeli chciałbym wywołać zdjęcie-plakat (takie na ścianę) to da radę z aparatu sony alfa 350 ? Przykładowo robię zdjęcie jakiejś architekturze i chciałbym sobie powiesić plakat na ścianie. Nie będzie widać szumów ?
I jeszcze jedno pytanie: Jaki format ma zdjęcie takie wywoływane do powieszenie na ścianie ?
wiesz co. zobacz na allegro. tam robią plakaty według pomysłu. kilka razy robiłem takie i jak za taka cene to świetna jakość. bo w fotolabie za cos formatu plakatu zaplacisz sporo.
A wystarczy do takiego plakatu te 14 megapikseli ?
ja z 10 zrobiłem billboard'a
kamil - jaaasne ze wystarczy.
kris pokaż
ale co mam pokazać ?
chcesz zobaczyć
zapraszam na trasę Wisła=>Istebna