anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Infolinia. od której do której?

Namarin
Początkujący

Infolinia. od której do której?

Zadzwoniłem dzisiaj na infolinię Sony Vaio w celu dopytania się szczegółów wysyłki laptopa do naprawy, niestety uzyskałem informację że pracownicy infolinii pracują od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00. Sęk w tym że mój telefon wykonany był w Czwartek o godzinie 17:32. To jak to jest w końcu z tym czasem pracy konsultantów?

Sytuacja numer 2. Czas wykonania połączenia Piątek godz. 11:50. Infolinia nieczynna? Czy sony sobie leci w kulki?

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Namarin napisał(a):

Sytuacja numer 2. Czas wykonania połączenia Piątek godz. 11:50. Infolinia nieczynna? Czy sony sobie leci w kulki?

Wykonywałeś połączenie w piątek czyli dziś? Wnioskuję z tego, że wątek założyłeś wczoraj, a dziś uzupełniłeś post.

Mamy Narodowe Święto Niepodległości. Dzień ten jest dniem wolnym od pracy.

Namarin
Początkujący

Dziś to rozumiem że nieczynna bo święto jest ale wczoraj o godzinie 17:32? Wczoraj było jakieś święto?

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Namarin napisał(a):

Dziś to rozumiem że nieczynna bo święto jest ale wczoraj o godzinie 17:32? Wczoraj było jakieś święto?

Przykro mi, ale te pytania nie mają w tym miejscu adresata.

Forum Sony jest miejscem stworzonym dla Użytkowników produktów Sony, a nie jako platforma komunikacji między Klientem a Sony.

Sugeruję kontakt telefoniczny z infolinią w poniedziałek i wyjaśnienie tej sprawy podczas rozmowy.

Życzę powodzenia i mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli.

Pozdrawiam,