anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z Touchpadem Sony vaio VPCEA3L1E

mrrr-----
Początkujący

Problem z Touchpadem Sony vaio VPCEA3L1E

Witam Serdecznie czy spotkaliście się może z problemem touchpadem w tym modelu? mój polega na tym że nie reaguje na żadne próby używania i cały czas wibruje i się sam przemieszcza.CO ciekawe nie muszę dotykać touchpada żeby go używać. Kolejna rzecz jaką odkryłem jest to to że się wytarł. Czy mogę oddać go na gwarancje?

4 ODPOW. 4
profile.country.pl_PL.title
bart132
Poszukiwacz

mrrr napisał(a):

Witam Serdecznie czy spotkaliście się może z problemem touchpadem w tym modelu? mój polega na tym że nie reaguje na żadne próby używania i cały czas wibruje i się sam przemieszcza.CO ciekawe nie muszę dotykać touchpada żeby go używać. Kolejna rzecz jaką odkryłem jest to to że się wytarł. Czy mogę oddać go na gwarancje?

Dzieje się to na każdej podstawie?

Co do wytarcia gładzika to proponuję zrobienie zdjęć i skontaktowaniem się z pomocą techniczną za pomocą maila opisując swój problem:
customersupport.pl@vaio-link.com

Zapraszam na VAIOBlog.pl
mrrr-----
Początkujący

bart132 napisał(a):

mrrr napisał(a):

Dzieje się to na każdej podstawie?

Co do wytarcia gładzika to proponuję zrobienie zdjęć i skontaktowaniem się z pomocą techniczną za pomocą maila opisując swój problem:
customersupport.pl@vaio-link.com

co to znaczy na każdej podstawie? trzymam laptopa na podstawce jeżeli o to chodzi.

a co do zdjęcia kurdę zastanawiam się czy będzie cokolwiek widać ponieważ moj laptop jest zielony i slabo to widać. co to da jak wyśle im to?

ramzes315
Początkujący

Problem występuje również po podłączeniu myszki?

Kolega zapewne chciał zapytać czy komputer jest używany na podłożu typu koc itp. co raczej jest nie wskazane dla komputerów budowy laptop.

bart132
Poszukiwacz

mrrr napisał(a):

a co do zdjęcia kurdę zastanawiam się czy będzie cokolwiek widać ponieważ moj laptop jest zielony i slabo to widać. co to da jak wyśle im to?

Prezentując wytarcie pomoc techniczna będzie w stanie określić, czy nadaje się do wysyłki.

Zapraszam na VAIOBlog.pl