anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SONY VAIO S--- VPCSA3N9E Wymiana dyskuSSD 128GB na większy

kris1966
Początkujący

SONY VAIO S--- VPCSA3N9E Wymiana dyskuSSD 128GB na większy

Witam. Kupiłem kilka dni temu SONY WAIO z dyskiem SSD 128GB. Chciałym wymienic ten dysk na taki sam jak jest tam zamontowany,ale o poj. 256GB. Gdzie to mogę zrobić i jakie są koszty. Z góry wielkie dzięki za info.

15 ODPOW. 15
kris1966
Początkujący

Bzdura kolego. W pomocy technicznej pracują ludzie którzy maja petentów głęboko w d..... Ajedynie co potrafią odpisac to ,ze nie należy modyfikować sprzetu. Debilizm

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

kris1966 napisał(a):

Bzdura kolego.

Masz prawo do swojego zdania, ale wyrażanie go w ten sposób jak w poście powyżej nie jest zgodne z regulaminem. Naprawdę nie widzę powodów do obrażana kogokolwiek. :c28

applepro
Początkujący

kris1966 ma 100% racje. I faktycznie po przeczytaniu odpowiedzi moderatora widze że pisze od rzeczy.

applepro
Początkujący

oczywiscie moderator pisze od rzeczy

profile.country.en_GB.title
majstersztyk
Początkujący

Chyba nie znacie pojęcia "moderator", tym bardziej jego obowiązków. Napisał dokładnie wszystko co potrzeba w temacie więc osobiste wycieczki po nim sobie darujcie.
A pytania typu gdzie można to zrobić są bez sensu... Bo można to zrobić w każdym serwisie komputerowym i cena będzie zależna od ich cennika a nie od tego co powie moderator.
Powodzenia z wymianą dysku z takim podejściem.
Sam osobiście dałbym warna za nie korzystanie z przycisku zmień tylko spamowanie postami jeden pod drugim.

spolDon1fhkbr
Początkujący

Zabawny jest ten temat. Znam odpowiedź na to pytanie i jest odmienna niż podano wyżej, ale mam jedną zasadę czym głośniej ktoś krzyczy tym mniej mogę powiedzieć/zrobić... A takie roszczeniowej postawy jak wyżej to dawno nie widziałem, prawdziwa perełka.