Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie, posiadam laptopa
Sony VAIO SVF1521Z2EB
otóż problem jest następujacy, nie działa żadna regullacja ekranu. Przyciski nie reagują (suwak chodzi lecz bez efektu), w zakładce vaio control nie mam zakładki automatyczne dostosowanie jasności.
W zakładce zasilanie wszystko jest na FULL. A ekran jest ciemny.
Ani razu nie udało mi się przyciemnic badz rozjaśnić ekranu.
systme originalny, wszystkie sterowniki z windows update oraz vaio update
Znacie przyczynę?
Edytowane: bardzo mi przykro, jednak umieszczanie w poście linków do stron służącym celom komercyjnym jest sprzeczne z regulaminem forum.
Było już o tym. Mam tego lapka. Zainstaluj od nowa win8 zrób aktualizacje tylko z win8 a nie z vaio potem do win8.1 i będzie działać. U mnie po tych zabiegach działa bezproblemowo a te wszystkie akutualizascje z vaio to można sobie wsadzić. próbowałem wgrać wszystkie z sony i połowa wypisuje, że nie może znaleźć programu do update. Bez tych aktualizacji laptop działa idelanie. Tylko aktualizacje systemowe z panelu syterowania, Zadnych typu vaio update, vaio care bo tym dziadowstwem nawet nie można zrobić dysków do odzyskiwania.
I jeszcze jedno. Nie wiem jak trzeba byc ograniczonym w tej firmie, żeby projektować laptopa w ten sposób, że jak zamknie się pokrywę to potem wszystkie odciski klawiszy pozostaja na ekranie a przeciez przy klikaniu są one tłuste od palców. Potem otwierasz laptopa a tam kwadraciki odciśnięte i paprochy na wyświetlaczu. Komedia. Firma sony słynąca z dobrych produktów w tej chwili robi chłam.