anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony VPC-EB3M1E plyta recovery

borek275
Początkujący

Sony VPC-EB3M1E plyta recovery

Witam. Mam pytanie odnosnie zrobienia plyty recovery. Dlaczego jak chce to zrobic to pisze ze wymagane jest 17GB? Dlaczego tak duzo? Moja siostra w samsungu jak to robila to zmiescilo sie jej to na plytce CD. Da się to jakoś zmniejszyc? Laptopa kupiłem rok temu i po miesiacu dopiero zrobilem ten recovery na dysk zewnetrzny, jednak od kilku dni ten dysk mi sie zepsul wiec musze zrobic od nowa :( Czy zeby to zrobic musze usunac wszystkie aplikacje, gry oraz pliki z dysku zeby mozliwie jak najlepiej oczyscic system? Zostalo mi 277GB wolnego miejsca z 450 GB wiec nie chcialbym sie szczerze mowiac tego pozbywac za bardzo bo nie mam na co narazie zgrac tego :( I jeszcze jedno mam pytanie, bo kiedys niedawno probowalem podlaczyc dysk zewnetrzy toshiby (500GB) jednak nie wykrylo tego jako nosnika do zrobienia na nim kopii systemu. Czy to moze byc tylko albo kilka plyt dvd lub tylko pamiec flash? Prosilbym o mozliwie jak najszybsza odpowiedz, jesli cos nie jasno napisalem, to prosze pisac, to sie poprawie :) Pozdrawiam

0 ODPOWIEDZI 0