anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

VAIO F22

HADRIANUS
Początkujący

VAIO F22

Na stronie SONY pojawiły się już nowe modele z serii F, które znajdą się w letniej kolekcji VAIO. Chciałem zapytać, czy znajdą się one w ofercie Sony Centre już w czerwcu, czy też należy czekać do lipca?

5 ODPOW. 5
jsobolew
Początkujący

W drugiej połowie czerwca nowe modele powinny trafić do sklepów, nie tylko do SC.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

jsobolew - widziałeś je już na "żywo"? Pokrywy są matowe czy błyszczące? Bo jakoś na zdjęciach mocno przypominają mi F22, czyli model 3D a ten jakoś średnio mi się podoba :c3

jsobolew
Początkujący

sadam, widziałem i jest w 100% matowy. No i teraz w sumie bez mikrorysek i śladów palców ta obudowa wygląda znacznie atrakcyjniej. ;)

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

No to mnie trochę uspokoiłeś :) Choć dalej te podcięcia i ostr linie mi się nie widzą :c63

HADRIANUS
Początkujący

Dziś miałem przyjemność testować VPCF22L1E na "dniach otwartych Vaio". Świetna jakość wykonania, raczej cicha praca ("raczej", bo w salonie ciężko stwierdzić to z pewnością), matryca chyba od innych Vaio Display Plus (poza wielkością) się nie różni, no i oczywiście duża zabawa z multimediami (w grach przekonam się dopiero po zakupie, ale wiadomo, że bez zmniejszania rozdzielczości do hd ready się nie obejdzie). Cena za taki model, biorąc pod uwagę ceny modeli serii E z Vaio Display Plus FHD w dniu premiery (a nawet obecnie), jest bardzo atrakcyjna, a przecież specyfikacyjnie znacznie nad nimi góruje. Taka polityka cenowa cieszy i tym większą radość sprawi mi jego zakup.