- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
grudnia 2013
grudnia 2013
Witam,
dzisiaj pojawił się problem z moim vaio. Włączyłem go i wyskoczyła ikona vaio jak zwykle i potem coś napomknął o naprawie dysku i pojawił się szary ekran. Od tamtej pory nic się nie ruszyło, wyłączyłem go i włączyłem, ale teraz nawet się nie pojawia logo vaio. Jest tylko szary ekran i czasami wskaźnik myszy. Na początku przy włączeniu przez minutę mruga dioda dysku twardego, przy wyłączaniu też mruga. Poza tym nic się nie dzieje.
Proszę o pomoc, nie wiem kompletnie co mam robić,
mam sporo ważnych danych, czy jest możliwość ich odzyskania?
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
grudnia 2013
grudnia 2013
Niestety ale system 8.1 jest niedopracowany oraz drivery. U mnie sie rozsypal caly czarny ekran i tylko mielil dysk. Poniekad moja wina bo nagrywarka psula plyty i jak zaczalem czyscic cleanerem to za duzo rejestru wyrzucilem.
Wcisnij przycisk asist na wylaczonym. Kliknij odzyskiwanie systemu. Zainstaluje nowa wersje win8. Powonienes zrobic wczesniej podzial dysku na dwie partycje i na drugiej trzymac dane. Przy odzyskiwaniu masz mozliwosc pozostawienia niektorych folderow. Zapyta sie. To tyle.
Wcisnij przycisk asist na wylaczonym. Kliknij odzyskiwanie systemu. Zainstaluje nowa wersje win8. Powonienes zrobic wczesniej podzial dysku na dwie partycje i na drugiej trzymac dane. Przy odzyskiwaniu masz mozliwosc pozostawienia niektorych folderow. Zapyta sie. To tyle.
1 ODPOWIEDŹ 1
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
grudnia 2013
grudnia 2013
Niestety ale system 8.1 jest niedopracowany oraz drivery. U mnie sie rozsypal caly czarny ekran i tylko mielil dysk. Poniekad moja wina bo nagrywarka psula plyty i jak zaczalem czyscic cleanerem to za duzo rejestru wyrzucilem.