Podziel się wrażeniami!
polskie forum VAIO
Mam nadzieję, że nie będzie odwiedzane tylko przez użytkowników ale również pracowników Sony Poland zajmujących sie tym sprzętem, którzy będą udzielać rad i wskazówek.
Pozdrawiam
/prawie bardzo zadowolony użytkownik VAIO FZ-21Z/
Dzięki Piotrekk . Powiedz mi tylko jeszcze, jak będzie się miala sprawa z programem antywirusowym? Rok temu zainstalowałam McAfee, w styczniu br. internetowo wykupiłam aktualizację na rok. Czy po przywróceniu stanu fabrycznego McAfee będzie dalej ważny do stycznia 2012, czy będę się musiała skontaktować z ichnim BOK-iem?
Nie wiem jak wyglada rejestracja programu McAfee tzn. co dostaje uzytkownik po rejestracji?
bo jesli jest to klucz aktywujacy to najprawdobniej po przywroceniu systemu wystarczy tylko wpisac ten klucz i powinno działac.
Napisz jak ci poszło?
Nadspodziewanie łatwo - po przywróceniu z Recovery systemu zainstalował się McAfee ten, który był dołączony do laptopa, czy nieaktualny już. Wystarczyło tylko pobrać nową instalkę programu i - przy jego instalacji - sam rozpoznał, że licencja jest ważna do stycznia przyszłego roku.
Dzieki za info:) Ciesze sie ze udało Ci sie wszystko bezproblemu zainstalowac:)
Pozdrawiam
Hej!
Jak mam być? kupiłem lapta, i chciałbym zarejestrować go (jak się radzi w "Szybkim wprowadzeniu") by dołączyć się do klubu vaio i otrzymywać wszystkie nowości etc. ale spotkałem się z problemem pewnym, mieszkam na Litwie, a więc nie moge wybrać w pasku państwa mego zamieszkania, ponieważ go poprostu nie ma wsród innych wszystko bym OK, wprowadziłbym Polskę, lecz koniecznie muso byc podany adres, kod pocztowy etc, a bez tego nie daje zarejestrować...
Jak być?