anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

w końcu ...

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

w końcu ...

polskie forum VAIO :)
Mam nadzieję, że nie będzie odwiedzane tylko przez użytkowników ale również pracowników Sony Poland zajmujących sie tym sprzętem, którzy będą udzielać rad i wskazówek.

Pozdrawiam
/prawie bardzo zadowolony użytkownik VAIO FZ-21Z/

64 ODPOW. 64
lennox2
Początkujący

Dzięki Piotrekk :c37 . Powiedz mi tylko jeszcze, jak będzie się miala sprawa z programem antywirusowym? Rok temu zainstalowałam McAfee, w styczniu br. internetowo wykupiłam aktualizację na rok. Czy po przywróceniu stanu fabrycznego McAfee będzie dalej ważny do stycznia 2012, czy będę się musiała skontaktować z ichnim BOK-iem?

piotrekk
Początkujący

Nie wiem jak wyglada rejestracja programu McAfee tzn. co dostaje uzytkownik po rejestracji?
bo jesli jest to klucz aktywujacy to najprawdobniej po przywroceniu systemu wystarczy tylko wpisac ten klucz i powinno działac.
Napisz jak ci poszło?

lennox2
Początkujący

Nadspodziewanie łatwo - po przywróceniu z Recovery systemu zainstalował się McAfee ten, który był dołączony do laptopa, czy nieaktualny już. Wystarczyło tylko pobrać nową instalkę programu i - przy jego instalacji - sam rozpoznał, że licencja jest ważna do stycznia przyszłego roku.

piotrekk
Początkujący

Dzieki za info:) Ciesze sie ze udało Ci sie wszystko bezproblemu zainstalowac:)
Pozdrawiam

Korppi
Początkujący

Hej! :c10
Jak mam być? kupiłem lapta, i chciałbym zarejestrować go (jak się radzi w "Szybkim wprowadzeniu") by dołączyć się do klubu vaio i otrzymywać wszystkie nowości etc. ale spotkałem się z problemem pewnym, mieszkam na Litwie, a więc nie moge wybrać w pasku państwa mego zamieszkania, ponieważ go poprostu nie ma wsród innych :c25 wszystko bym OK, wprowadziłbym Polskę, lecz koniecznie muso byc podany adres, kod pocztowy etc, a bez tego nie daje zarejestrować... :c7
Jak być?