Podziel się wrażeniami!
Przede mną decyzja i zakup nowej karty pamięci do swojej 500. W związku z tym mam małe pytania dotyczące wstępnego wyboru karty.
Lepiej Sony SDHC 8 GB Class 10 czy Sony SDHC 16 GB Class 4 przy zapisie/odczycie zdjęcia w trakcie robienia zdjęcia i przy zapisie/odczycie większej ilości zdjęć np. podczas zrzucania kilkuset zdjęć z karty pamięci na PC.
A może jakaś karta Sandisk'a z klasą pomiędzy
Czy klasa karty ma coś wspólnego z robieniem zdjęć seryjnych
Pozdrawiam,
Martin
Quartz dzięki za radę
właśnie tak już czytałem żeby internet zostawić na koniec. Jutro wybieram się na wycieczkę po "normalnych" sklepach, a później jakby coś to zostają sklepy internetowe i allegro
a ten sklep o którym piszesz proline .pl to będzie na pewno pewny sklep w internecie tak
Proline to ogólnopolska sieć sklepów z elektroniką - głównie komputery i akcesoria, choć AGD też miewają. Sklepy obsługują klientów "za ladą", ale prowadzą też sprzedaż internetową. A pewny? Pewna jest tylko śmierć - kiedyś. Gwarancji nikt z kupujących Ci nie da, choć ja na przykład jestem zadowolony z ich usług.12MaRTiN90 napisał(a):
ten sklep o którym piszesz proline .pl to będzie na pewno pewny sklep w internecie tak
Tadeusz napisał(a):
A pewny? Pewna jest tylko śmierć - kiedyś. Gwarancji nikt z kupujących Ci nie da, choć ja na przykład jestem zadowolony z ich usług.
Pewna, pewna... tylko - kiedy? - nie wiadomo...12MaRTiN90 napisał(a):
A to śmierć już też niepewna..
Tadeusz napisał(a):
Pewna, pewna... tylko - kiedy? - nie wiadomo...12MaRTiN90 napisał(a):
A to śmierć już też niepewna..
A sklep - jak pisałem sieć ogólnopolska, ale jak i gdzie się zaopatrują? Kart pamięci u nich nie kupowałem... sorry - jedną, do telefonu - działa
a więc najlepsza oferta za kartę SanDisk Extreme Pro UHS1 8GB w sklepie takim "normalnym" to 135zł. w Vobisie. W internecie była by po 102zł. z tego sklepu ..
Opłaca się dołożyć te 33zł i kupić w Vobisie
12MaRTiN90 napisał(a):
:c37
a więc najlepsza oferta za kartę SanDisk Extreme Pro UHS1 8GB w sklepie takim "normalnym" to 135zł. w Vobisie. W internecie była by po 102zł. z tego sklepu ..
Gucio50 napisał(a):
12MaRTiN90 napisał(a):
:c37
Ja bym kupił w agito.pl 16GB za ~~165zł
Gucio50
Ładnych zdjęć Ci życzę
ee
dziękuję