Podziel się wrażeniami!
Cześć, otóż mam problem taki że poprzez aktualizacje z programu VAIO Update, zaktualizowało mi sterowniki na poziomie tych które producent kart AMD wydał w tamtym roku (2013). Wersja sterowników to 13.151, a na ten moment sterowniki dla kart AMD (począwszy od PCetowych wersji, aż po literkę M) są zaktualizowane do wersji 14.6, co za tym idzie są bardziej kompatybilne i praca na zaktualizowanych sterownikach jest o wiele wygodniejsza o czym chyba nie muszę wspominać.
Niektóre gry, czy też programy które wychodzą w tym aktualnym momencie posiadają zapotrzebowanie na nowe sterowniki wydawane zarówno przez Nvidię czy AMD. W tym przypadku uruchomienie programu/gry na moim komputerze kończy się crashem ze strony wyłączenia się sterownika AMD. Problem jest do rozwiązania - zaktualizować sterowniki do cyferki 14.x - tyle że jak ja mam to zrobić skoro VAIO Update oferuje mi o ponad wersje starszy sterownik.. Jest jakaś możliwość bezpiecznego zainstalowania nowych sterowników bez potrzeby aktualizacji ich ze strony Sony Vaio, lub znalezienia sterownika 14.6 dla VAIO?