anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kto dodał ten temat do Ja też

profile.country.PL.title
Pele547
Poszukiwacz

Jak zaktualizować sterowniki karty graficznej AMD w Sony Vaio...

Cześć, otóż mam problem taki że poprzez aktualizacje z programu VAIO Update, zaktualizowało mi sterowniki na poziomie tych które producent kart AMD wydał w tamtym roku (2013). Wersja sterowników to 13.151, a na ten moment sterowniki dla kart AMD (począwszy od PCetowych wersji, aż po literkę M) są zaktualizowane do wersji 14.6, co za tym idzie są bardziej kompatybilne i praca na zaktualizowanych sterownikach jest o wiele wygodniejsza o czym chyba nie muszę wspominać.

Niektóre gry, czy też programy które wychodzą w tym aktualnym momencie posiadają zapotrzebowanie na nowe sterowniki wydawane zarówno przez Nvidię czy AMD. W tym przypadku uruchomienie programu/gry na moim komputerze kończy się crashem ze strony wyłączenia się sterownika AMD. Problem jest do rozwiązania - zaktualizować sterowniki do cyferki 14.x - tyle że jak ja mam to zrobić skoro VAIO Update oferuje mi o ponad wersje starszy sterownik.. Jest jakaś możliwość bezpiecznego zainstalowania nowych sterowników bez potrzeby aktualizacji ich ze strony Sony Vaio, lub znalezienia sterownika 14.6 dla VAIO?

Kto dodał ten temat do Ja też