Podziel się wrażeniami!
Witam,
więc sprawa się chyba wyjaśniła, na początku chciałbym pochwalić serwis Sony za szybką reakcję i miłą obsługę, ale do wracając do sprawy . Pan serwisant po kilku minutach od wejscia do domu i sprawdzeniu telewizora mówi
"takich cudów to na oczy nie widziałem" proawdopodobnie dekoder PVR HD 7000 Cyfrowego Polsatu nie jest kompatibilny z tym modelem telewizora( sony kdl w805b), zostaje mi do wypróbowania moduł CAM CI+, tylko po dzisiejszej wizycie w placówce Polsat, Pani uświadomiła mnie, że owego modułu nie posiadają bo jest w fazie testów i najprawdopodobnie będą po koniec lutego, ale jak będą to mi nie wymienią bo ja mam zapisany dekoder w umowie, a to jest inny moduł , może mi tylko wymienić dekoder na dekoder....hehe no cyrki...Więc narazie "cieszę" się z nowego TV ogladając kanały z tv naziemnej
p.s ale obraz przy ogladaniu filmów w roz 1080p to po prostu bajka:) oczywiscie narazie z pena
Mam pytanie do posiadaczy tego modelu TV sony kdl 50 w805b i takiego samego dekodera , czy odpierają sygnał?