Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich Państwa Serdecznie.
Wczoraj wieczorem nabylem wymieniony w tytule produkt. Byłem swiecie przekonany o słusznosci swojego wyboru i zmianie (zakupinego rok temu) Samsunga z serii JU7000 na rzecz Sony.
Prosze Państwa czy jest mi wstanie ktoś wyjaśnić w sposób logiczny jakim sposobem telewizor który kosztuje 5,5K i na koniec 2016 "posiada wiele przydatnych funkcji" zwiazanych z jego praca w sieci i pomimo tego nie czyta napisów do filmów przechowywanych w wewnetrznej sieci lan na jakims NASie??? Nie Prosze Państwa. To nie jest żadne wyzłośliwianie sie z mojej strony. Poprostu pytam bo przez lata uzywałem produktów firmy konkurencyjnej (podobno tez lidera na rynku TV) i była to funkcjonalność która poprostu działała od tak bez żadnych zabiegów i starań. Bardzo prosze o odpowiedź ze strony przedstawicieli "Sony". Nie chce kopiować materiału na pendrive i w ten sposób z niego korzystać bo nie po to kupiłem kiedyś NAS. Chciałbym równierz mieć możliwość korzystania z usług HBO GO - Prosze Państwa nie mam pojecia czemu produkt nie daje mi takiej możliwośći. Prosze o informacje w jaki sposób uruchomić dwie wymienione przezemnie funkcjonalności. Naprawde jestem żywo rozczarowany swoim zakupem.
Pozdrawiam