Podziel się wrażeniami!
Witam Was. Zaktualizowalem tv sony z androida 7 na oreo 8 i stal sie wielka kicha. Głośniki kina domowego Yamaha zaczely charczeć oraz jakośc dzwieku spadlą diametralnie. Działa tak zarówno po HDMI I PCM. Jakieś rady?
Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne, często to pomaga.
Witaj. Z 10 razy przywracałaem. W końcu serwis wezwalęm. Powiedzialem im albo mi wgrają 7 alebo sprzet wymieniaja. Ogolnie amplituner działa z USB. Niestety wszystkie urządzenia podłączone do tv grają dramatycznie. Pytanie na infolini- czy gra tv na glośnikach telewizora- szlak mnie trafia jak slysze takie coś od fachowców niby. Zabiora tv na plecach jak nie zadzialą.
Ogólnie z winy dennej aktualizacji sprzet audi stracil swój urok i sens- rzaden program dzwiękowy nie dzialą. Informator z infolinii mówi mi, ze sony nie ponosi odpowiedzialności za oprogramowanie- na cioł sie ktos na takie bzdury.
Jak nie ponosi winy, odpowiada za każdą nawet małą śrubeczkę, to on dopuszcza do obrotu, ale ściema.
Sciema kolego. Zabiora i dadza nowy to gwarantuje
on-33 chcielibyśmy Cię prosić o podanie modelu telewizora, amplitunera oraz głośników. Skontaktujemy się z naszym serwisem i postaramy się znaleźć rozwiązanie.
KDL 65XF7596, YAMAHA RX 685, TAGA HARMONY 806 W KONFIGURACJI 9.1
Witam,
@on-33. czy temat został rozwiązany? Zgłosiłem Twój problem do supportu - oto odpowiedź:
Proszę o zalecenie wykonania czyszczenia pamięci podręcznej poprzez HOME - Ustawienia - Pamięć i resetowanie - Wewnętrzna pamięć współdzielona - Dane w pamięci podręcznej - OK (nie są czyszczone podczas ustawień fabrycznych). Jeśli problem będzie występował nadal to konieczna będzie weryfikacja serwisowa, ale z posta wynika, że klient już ją zaaranżował.
Pozdrawiam