Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry i dobry wieczór, wszystkim użytkownikom tego forum. Z tej strony pisze Erytiun.
Mam teraz jeden problem. Może ktoś z was już się spotkał z podobnym problemem, i umie mi podpowiedzieć, co zrobić. Abym mógł rozwiązać mój problem jako klient firmy Sony.
Mój problem wygląda następująco. 25 czerwca chcąc wykupić subskrypcje EA PLAY, na jeden miesiąc za 24,90 PLN. Dostałem potwierdzenie bankowe że zapłaciłem, dwa razy po 24,90 tego samego dnia, i mam potwierdzenia przelewów, które zresztą wysyłałem do Pomocy Sony. Wiadomość jedna do Pomocy Sony, już prze zemnie była pisana 25 czerwca. Z czego, z Pomocy Sony odpowiedzieli na tą jedną moją wiadomość. Że nie mogą mnie znaleźć i nie widzą mojego konta. To w drugiej wiadomości 27 czerwca, wysyłam do Obsługi klienta PlayStation dokładne dane konta, jak i z dokładnym opisanym moim problemem, ( potwierdzenia opłat dwóch, zrzuty ekranu, nazwa konta itd ) . Problemem z płatnością i naliczeniem dwu krotnym opłat, za subskrypcje, już trwa szósty dzień. Do dziś dnia nie ma pomocy udzielonej, ze strony Obsługi klienta PlayStation. To jako użytkownik konta PlayStation i klient Sony mogę ,,czuć się niejako oszukany,, czy jeszcze jest za wcześnie, na takie moje wnioski, które wyciągam z tej sytuacji ? Mam nadzieję że moderator/administrator forum, w jakiś sposób się odezwie pod moim tematem. I Szanowni Państwo z Obsługi klienta, jakoś zareagują na moje prośby o pomoc. Chciałbym bardzo, aby ten mój problem się wyjaśnił. To nie jest wcale zabawne ani w żaden sposób sprawiedliwe dla klienta, tracić 49,80 PLN z konta bankowego. Na jeden miesiąc subskrypcji EA PLAY, jak koszt wynosi zwykle 24.90 PLN.
Taki temat wnoszę na forum. Nie jestem pewny, czy w właściwym dziale umieszczam mój temat. Jak tak jest i się pomyliłem z działem, to z góry przepraszam wszystkich.
Pozdrawiam.