anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Zamówienie Sklep Sony Online

profile.country.PL.title
Kame47
Nowicjusz

Zamówienie Sklep Sony Online

24.07.2024r. Zamówiłem i Zapłaciłem za Tv XR65A95LAEP , od 24.07.2025r. próbuję się skontaktować telefonicznie i mailowo jak i przez media społecznościowe co jest z moim zamówieniem które miało dotrzeć miedzy 02.08.2025r. a 06.08.2025r. zamówienie nie dotarło kontaktu brak a pieniądze poszły .

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
jm7777
Poszukiwacz

Ja miałem inną sytuację. Zamówiłem przez Sony Online TV XR-65X90L, ale uważam, że egzemplarz, który otrzymałem pochodzi ze zwrotu konsumenckiego (w najlepszym przypadku), bo po pierwsze - opakowanie ewidentnie było rozpakowywane i pakowane ponownie, po drugie TV nie miał wszystkich folii standardowo zabezpieczających ekran i ramki, etykiet etc etc. Nie będę ryzykował utratą gwarancji wchodząc w menu serwisowe aby to zweryfikować na 100%.

Chcę kupić jeszcze dwa małe TV i mam upatrzone dwa starsze modele (KD-43X80L i KD-50X80L), które poza tym sklepem nie są już raczej dostępne i teraz mam dylemat, czy je zamawiać, obawiając się powtórki sytuacji.

Czy ktoś miał podobne doświadczenia.

Tagi (1)
profile.country.PL.title
Nika13
Poszukiwacz

Moj syn zakupił słuchawki nie ma ani sluchwek, ani pieniędzy. To oszuści.

Czy Pan odzyskał pieniądze?

profile.country.PL.title
Kame47
Nowicjusz

Dostałem po około 3 miesiącach zakup, przy tym ile pisałem i dzwoniłem do nich w tej sprawie to swoją drogą, bez obaw nie są oszuści tylko mają duży problem iż z Polski sony się wyniósł i teraz realizację idą przez Niemcy więc na spokojne piszcie i dzwońcie bez obaw 

profile.country.PL.title
Nika13
Poszukiwacz

Gdzie Pan pisał i dzwonił?

Ja dzwonię pod numer 22 306 06 95.

Infolinię, obsługuje dwoch panów, którzy się nawet nie przedstawiają. 

Proszę o pomoc.