Podziel się wrażeniami!
Czy ktoś wie, czy telewizor KDL-40W4500 posiada funkcję automatycznego wczytywania podstron w ramach wbudowanej pamięci 1000 stron telegazety. Jeżeli ta podstawowa funkcjonalność telegazety istnieje, to które przyciski na pilocie służą do nawigacji podstron. Nie jest to opisane w instrukcji obsługi (str. 17) dostępnej na sony.pl. Zaznaczam że nie chodzi mi o zmiany stron tylko podstron. Przykładowo TVP1 na stronie 305 zamieszcza opisy filmów będących danego dnia w programie i zazwyczaj na tejże stronie 305 znajduje się od 3 do 5 podstron z opisami poszczególnych filmów.
To jak jest z tymi podstronami? Kto mi pomoże, bo na infolinii Sony Polska 0-801-500-500 tego nie wiedzą?
Zgadza się. Prawdopodobnie wszystkie modele z Bravia Engine 3 mają buforowanie podstron w telegazecie. Mają też od razu PIP i PAP które działają z zewnętrznym źródłem (nie zarejestrowałem też problemów które występowałem z niektórymi kombinacjami złącz i tunerów w W4500)
Ja nie wiem, już parę lat nie korzystałem z telegazety. W sumie od momentu kiedy podłączyłem internet. Z ciekawości dziś sobie zobaczę co tam się dzieje.
CS Bielsko, masz może jakieś porównanie właściwości BE2 do BE3?
Zimny napisał(a):
CS Bielsko, masz może jakieś porównanie właściwości BE2 do BE3?
Może ma 2 czujniki Ciekawe.. Z tego co piszesz, to jakby dali przez Bluetooth Ja w swojej Bravi nie narzekam na podczerwień. I tak rzadko korzystam z pilota od LCD, częściej od satelitarnej, głównie przez to oglądam. Znalazłem w sieci takie porównanie, zaraz wrzucę do wątku o W5500, żeby nie pisać tu nie na temat. Tu link do wątku:
viewtopic.php?f=57&t=1759&start=20