Podziel się wrażeniami!
Dzięki za informacje. Co do bluetooth to doczytałem, że działa tylko z myszkami i można dodać maksymalnie trzy rodzaje. Myszka działa wtedy w przeglądarce.
Wbrew temu co jest napisane w instrukcji również nie mam tej atrapy. Wydaje mi się, że jest to jakiś lapsus lingwistyczny związany z tłumaczeniem instrukcji na różne języki - oczywiście to tylko moje domysły.
P.S. polecam sassać do TV najnowsze oprogramowanie usprawniające jego pracę jak również wraz z tą aktualizacją pojawiło się rozwiązanie kilku problemów:
http://www.sony.pl/support/pl/product/KDL-42W805A/downloads/RB1EUA_3710
Instrukcja pobierania i aktualizacja w linku powyżej
Mam kilka uwag z użytkowania TV, proszę o informację czy u Was jest tak samo.
W Home – ustawienia - ustawienia systemowe - menu główne oprócz opcji wyświetlanie historii pojawia mi się opcja dostosowane wyświetlanie wł/wył. Ciekaw jest to, że raz ją widać a raz nie, czy ktoś wie dlaczego i co ona oznacza?
Następna sprawa, w opcje – wybór sceny – ustawiam automat ale pomimo tego ustawienia podczas oglądania tv z dekodera NC+ po HDMI nie następuje automatyczna zmiana sceny w zależności od tego co jest nadawane (tv nie wyświetla nawet komunikatu), to samo jest przy oglądaniu materiałów z podpiętego HDD do USB1. Natomiast jak przełączę TV na wbudowany tuner satelitarny, do którego mam podpięty bezpośrednio kabel z anteny Sat to w zależności od tego co jest wyświetlane następuje zmiana sceny i pojawia się komunikat na ekranie TV.
Kolejna sprawa, przy pierwszej automatycznej inicjalizacji/konfiguracji TV miałem do ustawienia 25/25 kroków. Kiedy teraz robię sobie ponownie automatyczna inicjalizację to mam już tylko 24/24 kroki. Jeden krok gdzieś zginął i nie wiem który. Też tak macie?
I ostatnia sprawa, zauważyłem że po wejściu w Home i skakaniu po różnych ustawieniach mam przycięcia, TV jakby wtedy muli. Czy tak samo jest u Was?