Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zakładam taki temat aby każdy mógł podzielić się swoją opinią nt. dzisiejszej aktualizacji która właśnie się u mnie pobiera lub różnymi błędami, niedziałającymi funkcjami itd.
U mnie aktualizacja pobiera się na TV KDL-43W755C.
Pozdrawiam!
nowy soft wgrany, przywrócenie ustawien fabrycznych zrobione. Pierwsze wrażenie super, w koncu wszystko dziala tak jak ma. Brawo Sony dobra robota. TV 55 8507C
Co konkretnie działa jak powinno?:)
Przyspieszyło?;p
a co ta aktualizacja robi ? bo na stronie nie ma nic o nowej poprawce
na uk i de jest komunikat:
Announcement related to Android TVs with the Netflix application (2015 and 2016 models) - 12. April 2016 We’re aware that, following a recent firmware update, the Netflix application is not working as intended and our engineers are currently investigating the root cause of the issue. We will bring you more information as the situation develops. In the meantime, we recommend bookmarking this page for future reference. We thank you for your patience and apologise for the inconvenience caused.
Czyli standard Wyszła aktualizacja w której nikt nie widzi poprawek za to kolejna rzecz niedziała
na moim KDL-65W855C też przed chwilą poszła aktualka, ale co ona wnosi, albo w czym pomaga to nie mam pojęcia.
trzeba po aktualizacji, przywracać ustawienia ?
nie trzeba ale ja zawsze robię dla pewnosci
update na stronach z UKI , głównie nowe funkcje