anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aktualizacja z 2lutego na 2K

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Aktualizacja z 2lutego na 2K

Wyszła aktualizacja i nie radzę wgrywać ją w Tv 4K by nie było lamentow że coś nie działa. Co do aktualizacji (chyba)  pod koniec lutego to dopiero zacznie się lament :-)....  Juz poruszylem delikatnie ten problem w jednym z tematów swoich. Ja szukam rozwiązań jak niektórzy tu Panowie a nie zaliczam problemów.

10 ODPOW. 10
profile.country.PL.title
hctomi
Użytkownik

na stronach innych krajów, mowa jest o aktualizacji do końca marca, więc zobaczymy kto ma rację :).

Co do dzisiejszej aktualizacji to nie zauważyłem nic nowego czy jakiejś poprawy.

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Mnie nie biega o termin aktualizacji,a o hardware po niej....ale to w innym temacie.

profile.country.PL.title
cristians84
Użytkownik

@matrbis w jakim temacie? co jest nie tak?

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Boszze jak Wam się nie chce szukac 🙂 w temacie "akcesoria,hub USB...

profile.country.PL.title
cristians84
Użytkownik

@matrbis nic tam nie wspomniałeś o aktualizacji przecież. Co z nią nie tak?

profile.country.PL.title
brancelo
Poszukiwacz

Witam. Posiadam tv KDL-55W809C. Po aktualizacji z dnia 2.02.2016 z tv zaczeły się dziać dziwne rzeczy. Objawia się to tym, że zawsze po wyłaczeniu tv po jakichś 30 minutach zapala się smoistnie dioda led. Tv wóeczas można tylko włączyć, obraz się zapala i to wszystko co mogę z tv zrobić. Nie działa nic, żaden przycisk na pilocie czy przyciski z tyłu tv nie działają, tv nie reaguje na nic. Pomaga zawsze wyciągnięcie wtyczki z gniazdka i ponowne uruchomienie tv. Proszę o pomoc w tej sprawie. Co się zadzialo, czy obserwujecie podobne problemy. Dajcie znać. Dzięki.

profile.country.pl_PL.title
arik92
Użytkownik

Witam, problemów przez Ciebie opisanych na swoim W809C nie doświadczyłem, jednak po wgraniu najnowszej wersji oprogramowania z lutego zauważyłem znaczne spowolnienie sterowania opcjami dotyczący Ustawień cyfrowych, zresztą potwierdzone przez innego użytkownika forum w tym wątku.

profile.country.PL.title
brancelo
Poszukiwacz

a czy istnieje mozliwosc wgrania starszej wersji oprogramowania?

profile.country.pl_PL.title
arik92
Użytkownik

Prawdopodobnie nie, w starszych TV Bravia było tak, że jeśli włożyło się pendriva ze starszą wersją oprogramowania to w TV pojawiał się komunikat informujący, iż wersja oprogramowania znajdująca się w TV jest aktualna i starszej nie wgrywał.