Podziel się wrażeniami!
Pewnie, że korzysta Aplikacja bardzo fajna. U mnie np. bardzo sprawdza się w przypadku używania internetu i wpisywania czegoś. W ogóle takie rzeczy za pomocą pilota idą ciężko a ta aplikacja znacznie to ułatwia.
Co masz na myśli o kanałach? W EPG jest większość kanałów PL.
Też udało mi się znaleźć niewiele polskich programów; problem leży w bazie danych programów telewizyjnych udostępnianej przez należącą do Sony firmę Gracenote, z których korzysta ta aplikacja... Tak samo jak zainstalowany w telewizorach "Program i wyszukiwanie" i "Related"... Wszystkie te aplikacje są prawie zupełnie nieprzydatne.
SideView ma za to całkiem przyzwoitego pilota, który pozwala również na ustawianie przypomnień i włączanie nagrywania, i który tak samo jak inne piloty do nowych Bravii (w tym te na Windows ; ) potrafi nawet z innej części domu włączyć wyłączony telewizor. Dzięki temu z sypialni można włączyć telewizor w salonie i uruchomić nagrywanie bez wstawania z łóżka ; ) /Sprawdzone kilka dni temu w środku nocy/.
Niestety nie udało mi sie znaleść listy kanałów z ogólnodostępnej TV cyfrowej DVB-T, zawsze czegoś brakowało. Moze komuś sie udało?
Na dvb-t są 24 kanały i w aplikacji mam wszystkie.
Zdradź którego TV provider wybrałeś w ustawieniach, bo mnie sie nie udało. Chuba ze coś źle ustawiam.
Ja ta aplikacje ustawiałem po omacku. Wpisałem tylko że mam nc+ i znalazł mi kanały z dvb-t. I tam są 24
TV provider NC+
No niestety ale nie ma np TVP ABC i kilku innych też:
troche kiszka że tak to określe bo przekreśla to funkcjonalnośc samej aplikacji w jakiś 90%
Lista:
Pierwszy multipleks (MUX 1):
• TTV
• Polo TV (brak)
• Eska TV (brak)
• ATM Rozrywka (brak)
• TV Trwam (brak )
• TVP ABC (brak)
• Fokus TV (brak)
• Stopklatka TV (brak)
Drugi multipleks (MUX 2):
• Polsat