Podziel się wrażeniami!
Witam mam prośbe czy jest możliwość zarejestrowania sie do IPLA EXTRA chodzi mi o promocje dla użytkowników Cyfrowego Polsatu którzy maja możliwość oglądania IPLA bez reklam?
A w TV Bravia nie znalazłem takiej opcji
Nie korzystałem z tej funkcji nigdy, ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że każdy operator (tu Ipla) może różnie dostępniać swoje materiały na różnych urządzeniach takich jak TV, PC, telefon (urządzenia przenośne). Najprostrzym przykładem jest tutaj serwis YouTube gdzie przy przesyłaniu filmu można określić na jakich urządzeniach będzie on dostępny (np tylko w PC i TV ale bez urządzeń przenośnych).
Oglądaj na www, w aplikacji ipla na system Windows oraz na smartfonach telewizyjne kanały linearne: Polsat News, Superstacja, TV Biznes, 4Fun, RBL.TV, TV.Disco i iTV.
Źródło: www.ipla.tv/pakiet/EXTRA#zawartosc
Nie ma nigdzie wzmianki o dostępności z poziomu TV.
Jedyne co przychodzi mi do głowy to wejście do serwisu Ipla przez przeglądarkę www w TV. Dopiero tam się zalogować i w ten sposób to ominąć.
Nie napisałeś jaki masz model TV (choć to nie powinno mieć wpływu na brak możliwości zalogowania się).
niestety też nie znalazłem opcji zalogowania się zarówno do ipli jak i tvn playera. Z tego co wiem w samsungach jest taka opcja
Niestety Sony w TV nie oferuje takiej usługi. Jest to dostępne np. z poziomu PS3. ;( Na stronie ipli jest wygodne porównanie możliwości Sony i np: Samsunga w tej kwestii. Samsung wypada o niebo lepiej...
Nie znalazłem możliwości logowania do IPLI w KDL-40EX500.
Witam, kupiłam telewizor w zeszłym tygodniu i mam ten sam problem. Jestem użytkownikiem Plusa i chciałabym korzystać z przywilejów, które są z tym związane, niestety na telewizorze Sony nie mogę, muszę oglądać materiały z reklamami. W moim poprzednim Panasonicu (który niestety spadł i udzkodziła się matryca) była taka opcja, Ipla wyglądała jak na komputerze, miałam dostęp do programów TV Ipla itd. Sprzedawca w sklepie namówił mnie na Sony, własnie ze względu na system Android i większe możliwości z tym związane, a tu takie rozczarowanie. NIe mogę też znaleźć aplikacji Eurosport, mam wykupioną roczną subskrypcję i również chciałabym oglądać.