anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Co wybrać Z4500 czy WE5 ?

krzychu123-----
Początkujący

Co wybrać Z4500 czy WE5 ?

Hey! Mam zamiar kupić 40'' tv kdl 40WE5 lub Z4500 . Nie wiem który jest lepszy, wiem natomiast że Z4500 ma 200hz ma panel 10 bit itd. Za modelem We5 przemawia to że ma Be3 udoskonalone dlna i lepszą matryce w porównaniu do np.W5500 i pobiera mniej energi.Można odtwarzać przez usb -muzyke filmy i oglądac zdjęcia. :)
Model Z 4500 jest troche starszy ale może jednak warto pokusic sie o WE5?>>>
Co byście radzili ??? ;)

10 ODPOW. 10
oldguest
Początkujący

Ciężko tak naprawdę stwierdzić ponieważ nic nie piszesz o swoich upodobaniach do tego co oczekujesz od TV oraz co lubisz oglądać.

3432-----
Początkujący

Jak już sam zdążyłeś zauważyć te dwa modele różnią się od siebie od koloru po silnik i jeszcze kilkoma rzeczami.
Jak wspomniał CS Bielsko wszystko zależy od tego do czego masz zamiar użyć tiwika ;)

krzychu123-----
Początkujący

Zdecydowanie ma służyć do oglądania tv prze satelite i do gier na ps3 ... :)

oldguest
Początkujący

To polecam Z4500.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

W takich sprawach CS Bielsko nie myli się :D Tak szczerze, to przeczytaj wątki o Ztce, jest sporo ciekawych rzeczy wałkowanych. Moim zdaniem też Ztka jest odpowiedniejsza. Ja już zbieram kaskę na Z5500 :D

oldguest
Początkujący

Zimny napisał(a):

W takich sprawach CS Bielsko nie myli się :D

:D

Cinogen
Początkujący

Ja brałbym Z4500, sprawdzony dobry tv. Może jeszcze te komentarze w czymś pomogą.

3432-----
Początkujący

w takim wypadku, jak i reszta, stawiam na stary i wypróbowany model Z4500 :)

Ja już zbieram kaskę na Z5500 :D

8-) tylko ciekawe ile będziesz musiał uzbierać :? bo model zapowiada się bardzo ciekawie co pewnie pociągnie za sobą cenę, w końcu za jakość trzeba odpowiednio zapłacić

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Jeżeli chodzi o cenę, to na 100% na początku będzie wysoka. Nie wiem czy zwracałeś na to uwagę, ale podobnie jak w przypadku W5500, początkowo ceny kształtowały się na ponad 7tys, a po miesiącu ceny spadły gdzieś do troszkę ponad 5tys, teraz można go już 4469zł. Mówię o cenach z ceneo. Pewnie podobnie będzie z Z5500, początkowo wysoka cena, a później spadnie do ceny w jakiej jest teraz Z4500.