anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowai

profile.country.pl_PL.title
danio991
Nowicjusz

Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowai

Mam od Upc wykupiony dekoder upc mediabox ,w ustawieniach sony bravia autopgrogramowanie cyfrowe mam kablowa i nadziemna i wyskakuje mi telewizji kablowej upc i inne jak wybieram upc wyskakuje czestotliwosc i indentifikator wszytskie programy i tutaj pojawia sie problem jak to rozwiazac niewiem bo nic nie znajduje

3 ODPOW. 3
cogito.
Początkujący

Rozumiem tyle, że chcesz podłączyć UPC pod telewizor. Opisz dokładnie co się pojawia na ekranie a co wg Ciebie powinno się pojawić. Inaczej ciężko nam będzie porozumieć się i podpowiedzieć cokolwiek.

danio991
Nowicjusz

Pojawia mi sie ze sprawdz antene lub autoprogramowanie cyfrowe ustawiniea.A powinno po ustawieniu upc czestotliwosci i indentyfikatora byc autoprogramowanie cyfrowe z upc hd

Zimny_
Użytkownik

Czyli posiadasz zewnętrzny dekoder, do którego jest doprowadzona "antena". Dekoder podłączony przewodem do telewizora? Jeśli tak, to wszystkie ustawienia typu wyszukiwanie kanałów musisz zrobić z poziomu dekodera. Na pilocie od telewizora naciskasz przycisk od wyboru portu wejścia (prawie na każdym pilocie na samej górze po lewej stronie) i wybrać port pod który jest podpięty dekoder. Najlepsze połączenie jest przewodem HDMI.