anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ex500 a Youtube

josephik
Początkujący

ex500 a Youtube

Witam
Szukałem wszędzie ale nie znalazłem tej informacji

Czy EX500 obsługuje Youtube w wysokiej rozdzielczości?
Jeśli nie , to który z modeli posiada taką możliwość?

Dziękuje za odpowiedź
Pozdrawiam

8 ODPOW. 8
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Jeżeli na Youtube jest udostępniony w wysokiej rozdzielczości to każdy TV wyposażony w Bravi Internet Video go wyświetli.

josephik
Początkujący

o to mi chodziło
dzieki wielkie

a jeszcze jedno pytanie: czy wybiera sie samemu rozdzielczość tak jak na PC czy automatycznie sie uruchamia z maksymalną ?

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Sorki ale trochę namieszałem :smileyredface: Przy odtwarzaniu plików z Youtuba jest ograniczenie do 320p.
Przy odtwarzaniu części filmików z kanału AXN jest 720p.

josephik
Początkujący

oj to mnie zmartwiles :(
wiecie czy jest na rynku jakiekolwiek urządzenie (tv, BluRay) ktore posiada takie możliwośći?

oldguest
Początkujący

Może doczekamy się nowszego softu i będzie możliwość przełączne na HD.

Ravi-----
Początkujący

josephik napisał(a):

o to mi chodziło
dzieki wielkie

a jeszcze jedno pytanie: czy wybiera sie samemu rozdzielczość tak jak na PC czy automatycznie sie uruchamia z maksymalną ?

Niestety nie ma możliwości wyboru rozdzielczości przez co niestety nie HD na youtube nie ma co liczyć... Może nowsze aktualizacje oprogramowania coś zmienią tak jak napisał CS Bielsko, ale na chwilę obecną tak sprawa wygląda.

josephik
Początkujący

no to sie pewnie nie doczekamy
a szkoda bo bylby to spory atut Sony
dzieki wielkie za odzew

profile.country.pl_PL.title
pulower
Początkujący

Jest chyba jedno wyjście - znalazłem coś takiego na innym forum. Należy w TV zalogować się na swoje konto w Youtube to po pierwsze. A w ustawieniach konta (przez komputer na stronie www) zaznaczyć, aby dostępne filmy odtwarzał w HD. Nie wiem, czy to pomoże.