Podziel się wrażeniami!
witam od niedawna jestem posiadaczka bravii ex723 chcialam zapytac sie o efekty obrazu 3d jak to jest ze w sklepie wszytko piknie ladnie a w domu efektow brak bo szczerze mówiac ledwo widze jakies tam wypuklenia a co dopiero pletwe przed nosem,co prawda na jedno oko nie wiedze ale to chyba nie w tym problem skoro w sklepie mnie tv przekonal a moze ustawienia dac na sklepowe??(co pewnie pudzie po pradzie) dodam ze okulary to TDG-BR250. moze faktycznie cos zmienic w ustawieniach jesli tak to co??
Niestety tak to bywa z rozmiarami. Bardzo często są kupowane za małe modele. Generalnie większość osób boi się kupować tak dużych rozmiarów, a po pewnym czasie dopiero przyzwyczajamy się i uświadamiamy sobie, że przydałby się większy. Tak już jest, ale za mamy doświadczenie na przyszłość. Również przeżyłem to.. Poniżej tabela z rozmiarami i odległościami (bez uwzględnienia 3D):
http://img508.imageshack.us/img508/7093/odlegoscisony.jpg
agabed3 napisał(a):
tak sprawa sie wyklarowala specjalnie kupilam conan i spykids blu-ray 3d puscilam przez ps3 i jest ok małe defekty w conanie(raz na..........coś z tylu rozmazane,niewyraźne) ale wydaje mi sie ze to juz nie wina tv a raczej produkcji filmu albo mojego ślepego prawego oka;( aczkolwiek dziwi mnie że to co w tv internet video3d orginalne tak marnie odbiera.
Teraz jeszcze tylko zostaje zabawa w ustawienia lepsze efekty byly na automacie jak na kinowym do reszty nie doszłam!
Jeszcze tylko jak by ktos mógł podać jakie są najbardziej efektowne filmy w 3d mnie interesują horrory i dla dzieci dzieki za pomoc